Notícies

 • Un auditori ple a vesar acull la presentació del llibre de l'Escriny 24.04.2018

  En un acte emotiu i molts música es va presentar aquest divendres el llibre dels 50 anys de la Coral escriny que recull també la història del cat coral a Santpedor i que han escrit Montserrat Xixons i Francesc Vila.

 • Tanca portes un comerç històric a la plaça Gran 20.04.2018 Tanca Queviures Anna

  S'acomiada Queviures Anna a la plaça Gran, un desl comerços històrics del Barri Antic que va obrir portes el 1877

 • Demà dissabte comença la setmana del jubilat 20.04.2018 Els xous tenen molt d'èxit a la setmana del jubilat

  Una desena de propostes configuren el programa de la setmana del jubilat que organitza la Llar d'Avis Ca l'Arola amb el suport de l'Ajuntament de Santpedor. Arranca amb música i acaba amb ball.

 • Divendres presentació del llibre dels 50 anys de la coral Escriny 18.04.2018 Presentació Llibre Coral Escriny

  El llibre que han escrit Montserrat Xixons i Francesc Vila fa un repàs a les 5 dècades de la coral de Santpedor en una primera part i dedica una segona part a la relació del cant coral amb el poble . La presentació es farà quest proper divendres dia 20 a les 19:30h a l’Auditori del Convent de Santpedor. Durant l’acte la coral interpretarà l’obra El Mirador, de Josep Vila i Casañas amb l’acompanyament a piano de Lluisa Vinyes

 • Recta final a la campanya d'abril de la Cusa 17.04.2018 Campanya abril Cusa

  Un sopar per a 4 parelles, premi de la campanya que ha engegat la Cusa aquest mes d'abril. El dia de sant Jordi es farà el sorteig.

 • Presentació del llibre Els amants del celler de Víctor Alexandre 17.04.2018 Presentació llibre a la Capella

  L’acte se celebrarà dijous a la Capella de Sant Andreu, a les 19h amb la presència de l’autor del llibre. En la novel·la s’esmenta en un capítol a Josep Bailina, santpedorenc que va estar tancat a Mathausen. Amb aquest llibre, Víctor Alexandre torna a aquest gènere després de 6 anys.

Més notícies

Agenda

Més activitats

Tauler d'anuncis

Carregant contingut
Més anuncis