Notícies

 • planol del límit de l'aeròdrom Santpedor va tenir un camp de vol al 1938 31.07.2018 planol del límit de l'aeròdrom

  La responsable de l'Arxiu històric, Mireia Vila, troba documentació del camp de vol que hi va haver a Santpedor al 1938. Ho recullen les actes de plens del municipi. L'aeròdrom servia per a l'aterratge i enlairament de les patrulles d'avions republicans. El camp d¡aviació figura per primer cop als informes del servei d'espionatge franquista el juliol de 1938 i fins i tot se'n van fer croquis. Aquesta documentació es conserva a l’"Archivo Histórico del Ejército del Aire", a Villaviciosa de Odón (Madrid).

 • Oberta la inscripció per participar a l'XI Concurs de Músics al carrer 31.07.2018 Concurs de músics al carrer

  Fins el proper dia 14 de setembre hi ha temps per a inscriure's a l'XI Concurs de Músics al carrer. Trobareu tota la informació al web de l'Ajuntament i podeu formular la vostra participació al formulari que hi hem adjuntat.
   

 • El ciclista Xavier Martí recull el premi a la trajectòria esportiva 31.07.2018 Xavier Martí ha recollit el seu reconeixement

  El santpedorenc va ser un dels premiats a la Nit de l'Esport santpedorenc però no va poder assistir a l'acte de lliurament de reconeixements que es va fer a la plaça Gran de Santpedor. Aquesta setmana, l'alcalde i la regidora d'esports li han lliurat el guardó.

 • Santpedor renova el vot amb Santa Anna en la festa major petita del poble 27.07.2018 El CN Santpedor ha rebut la bandera del poble

  La celebració de Santa Anna manté els actes tradicionals amb la renovació del vot del poble cap a santa Anna, el repic de campanes i la mostra de cultura popular dimecres 25 i dijous 26, més d’un centenar de persones han participat a la caminada popular des de l’ermita de Sant Francesc fins a l’ermita.


   

 • Adjudiquen les obres per rehabilitar Cal Clarassó 25.07.2018 Cal Clarassó, s'actuarà sobre l'estructura i la xemeneia

  Es van presentar 4 empreses a fer aquestes obres i Construccions Somic SL, del Grup Sorroche és qui s’ha adjudicat la primera fase de la rehabilitació de l’antiga fàbrica tèxtil de Santpedor. Els treballs d’aquesta fase que començaran aquest estiu costen prop de 750 mil euros i duraran 8 mesos.

 • Relleu a la direcció de l'escola La Serreta 19.07.2018 Relleu a la direcció

  Guifré Dalmau substitueix Elisabet Costa a la direcció de l’escola la Serreta de Santpedor. El nou director té com a principals reptes per al curs en què s’estrena a la direcció mantenir la línia educativa i participar en el seguiment per a la construcció nova escola.

Més notícies

Agenda

Més activitats

Tauler d'anuncis

Carregant contingut
Més anuncis