Notícies

 • Dia contra la violència de gènere Teatre, un acte reivindicatiu, una exposició i un concurs de còmics contra la violència de gènere a Santpedor 15.11.2018 Dia contra la violència de gènere

  Santpedor ja té tot a punt per commemorar un any més el dia internacional contra la violència de gènere el proper dia 25 de novembre. Els actes no es fan només el mateix dia internacional sinó que el cap de setmana anterior ja hi ha una proposta de teatre. A més enguany per primer cop s'ha convocat un concurs de còmics entre joves del poble i una exposició al Lokal de la vida proposarà aquest tema.

 • El ple del mes de novembre aprova un nou manual d'identitat corporativa de l'Ajuntament 14.11.2018 Ple del mes de novembre

  L'Ajuntament ha aprovat el primer manual d'identitat corporativa que tindrà l'Ajuntamentd e Santpedor. Fins ara, la imatge gràfica del municipi constava únicament d'un logotip, un escut i la bandera. Ara per posar ordre en la identitat gràfica del municipi i com a resultat d'un any de treball dels tècnics municipals s'ha aprovat una proposta que estarà un mes a exposició pública.

 • La Tramoia estrena 'Brams o la Kúmedia dels Herrors' a la sala Cal Llovet de Santpedor 14.11.2018 La Tramoia a Santpedor

  Dissabte, 17 de novembre, i diumenge, 18 de novembre, dues úniques representacions de l'adaptació de l'obra de Sergi López i Toni Albà.
  Albert Rubís i Marc Romero omplen l'escenari com a protagonistes de la comèdia que els vilafranquins van representar durant anys des del 1986.

 • Santpedor celebra diumenge la festa del Dret dels Infants 14.11.2018 Festa dels Drets dels infants

  Compte enrere per a la festa dels Drets dels infants. Se celebra aquest diumenge a les 11 del matí, a la Plaça Gran.
  Hi haurà gimcana dels drets, coca i xocolata i espectacle de màgia amb el Mag Fèlix Brunet. 
  En cas de pluja, la festa es farà al Born.
  També es vendran gorres d’Afanoc, per la casa dels Xuclis.

 • El lokal celebra 9 anys amb una setmana festiva 12.11.2018 Mural al lokal

  Com cada primers de novembre, l'espai dedicat als joves de Santpedor està de festa. Celebra el seu aniversari i ja en van nou. Activitats durant la setmana, un taller de pastís i una festa van servir per celebrar els anys de feina al poble. 

 • Oberta la convocatòria per presentar projectes per als pressupostos participatius 2019 08.11.2018 Els regidors a l'escola de música

  Ja sabeu quines coses us agradaria que milloressin al poble? Doncs ja podeu presentar les vostres propostes a la nova convocatòria de pressupostos participatius de Santpedor per al 2019. L’Ajuntament engega una nova edició de la campanya “Tu també fas Santpedor” perquè els veïns presentin propostes de millora al poble fins el 21 de desembre. Es destina a aquest projecte 60.000€ del pressupost del 2019, i explica que dels 7 projectes guanyadors de l’any passat ja n’hi ha dos d’executats i la resta estan en marxa. Els regidors Judit Raja i Toni Valverde ja han anat a l'Institut IES d'Auro i a l'Escola Municipal de Música a explicar com poden participar els més joves. En breu aniran a la Serreta, al Llissach i informaran a particulars, entitats  i associacions del poble. 

Més notícies

Agenda

Més activitats

Tauler d'anuncis

Carregant contingut
Més anuncis