Notícies

 • Cicle en xarxa Cicle Test a Santpedor aquest diumenge 19.10.2018 Cicle en xarxa

  Santpedor viurà aquest diumenge a la tarda una nova edició del festival Test, cicle en xarxa, d'arts intenses i de curta durada, que es realitzen fora dels espais habituals. 

  El públic es concentra a les 17 hores a la Plaça Gran i s'anirà desplaçant, per grups als tres espais on es realitzaran les representacions, cada 30 minuts hi haurà un passi de cada espectacle simultàniament.

  Els espais on es realitzaran els espectacles, són:.

  - Cita amb teràpia, a l’Escola de Música.
  - Duérmete niño: a la Capella Sant Andreu.
  - To scape: plaça de la Font, i en cas de pluja al Born.
  No us ho perdeu!

 • Fanalets en el primer aniversari de l'empresonament dels Jordis 19.10.2018 Fanalets en el primer aniversari

  Més d’un centenar de persones es van concentrar dimarts al vespre a Santpedor en el primer aniversari de l'empresonament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart. 

  Abans desenes de persones es van donar cita per anar fins a la presó dels Lledoners on es van fer els actes centrals de la jornada en què es va recordar els 365 dies de presó preventiva dels dos Jordis i també de la resta de membres del govern català que es van posar entre reixes per defensar  el dret dels catalans a decidir el seu futur en referèndum.

 • Santpedor manté les tres flors de Viles florides 19.10.2018 Santpedor manté les 3 flors

  En un acte amb presència del conseller d'Agricultura es va fer l'acte de lllirament de les flors que reconeixen el treball dels municipis inscrits en el col·lectiu Viles Florides en favor de la millora dels pobles a través de l'ornamentació floral. Santpedor per segon any consecutiu ha obtingut les tres flors. El jurat ha posat en valor el treball fet en les dues primeres edicions i que al mercat Santpedor en flor i el concurs de balcons florits s'ha sumat enguany el projecte de padrins d'espais enjardinats al poble.

 • Reunió de la taula educativa de Santpedor i Castellnou 15.10.2018 Taula educativa

  Dijous es va fer reunió de la taula educativa de Santpedor i Castellnou, i vàrem comptar amb la presència del Salvadoreny Carlos Ernesto García, comissari de l’exposició de la Diputació de Barcelona:“Escoles d’altres mons” que es podrà veure a partir del 5 de novembre i fins a final de mes, a la sala 1 d’octubre de la Biblioteca Pare Ignasi Casanovas. L’exposició consta de 50 imatges del fotoperiodista Kim Manresa, que ens apropa a escoles, mestres i alumnes de més de 30 països, per sensibilitzar-nos vers el dret a l’educació i les desigualtats socials que hi ha arreu del món.

 • Ja hi ha guanyadors del 1r concurs Instagram de la Fira de Sant Miquel de Santpedor 10.10.2018 Primer premi concurs instagram

  Una imatge de parades davant una porta de fusta del barri antic feta per un veí de Castellnou de Bages, José Casas, s’endú el primer premi. Al concurs d’instagram es van presentar un total de 74 fotografies, de 16 comptes d’usuaris diferents. 

 • La Cooperativa La Granera obre un nou local 10.10.2018 Obertura del nou local de la Granera

  La Cooperativa la Granera que va néixer fa 6 anys per promoure un consum local, responsable i ecològic s'ha organitzat ara en una SCCL, una societat cooperativa catalana limitada i ha obert un nou local. Es tracta d'unna iniciativa que preten formalitzar la relació amb els proveïdors de productes de proximitat i ecològics. La conformen 15 famílies i estan oberts a noves incorporacions.

Més notícies

Agenda

Més activitats

Tauler d'anuncis

Carregant contingut
Més anuncis