Notícies

 • Relleu a la direcció Relleu a la direcció de l'escola La Serreta 19.07.2018 Relleu a la direcció

  Guifré Dalmau substitueix Elisabet Costa a la direcció de l’escola la Serreta de Santpedor. El nou director té com a principals reptes per al curs en què s’estrena a la direcció mantenir la línia educativa i participar en el seguiment per a la construcció nova escola.

 • Compte enrere per a la celebració de Santa Anna 19.07.2018 Santa Anna

  El repic de campanes, la mostra de cultura popular i la renovació del vot del poble cap a santa Anna marquen l’inici de les festes de Santpedor dimecres 25. Dijous, dia central dels actes, es fa la caminada popular des de l’ermita de Sant Francesc fins a Santa Anna on es farà la missa i sardanes en un aplec popular que també tindrà servei de trenet gratuït des de Cal Llovet

 • La XIV edició de la Nit de l'esport lliura 10 reconeixements especials 16.07.2018 Premis especials a la Nit de l'Esport

  La plaça Gran acull la XIV edició de la Nit de l’Esport Santpedorenc amb 10 premis especials i el reconeixement a les entitats i associacions que amb la seva feina contribueixen a posar en el mapa l’esport del poble el passat divendres 13 de juliol. En categoria individual es reconeix la trajectòria de Xavier Martí (ciclisme) a més dels joves Òrrit (bàsquet), Rodríguez (futbol) i Costa (esquí de muntanya). Per equips es premia la temporada del sènior del futbol sala, de l’infantil d’handbol i la trajectòria de l’Arc Zen.  El Juga Net se l’emporta el fins fa poc president del CB Santpedor. Premis especials per als representants santpedorencs al waterpolo del CN Minorisa i per a les entitats que fan 25 anys: l’Hivernal i l’Sport Centre.

 • Un llamp encen bales de palla a Santpedor 16.07.2018 Incendi a Santpedor per un llamp

  La tempesta de llamps i trons de dilluns al matí deixa un llast d'un centenar de bales cremades en un incendi al terme de Santpedor.

 • Arrenquen les obres del col·lector d’aigües residuals de la urbanització del Mirador de Montserrat 12.07.2018 Reunió de veïns aquesta setmana

  L’Ajuntament de Santpedor convoca una reunió amb veïns i veïnes del Mirador per parlar de les obres del col·lector i clavegueram, necessàries en aquesta zona residencial. Més de 200 persones es reuneixen al bosquet al costat del local social del Mirador per conèixer els detalls de les obres de sanejament.

 • Les noves tecnologies entren a l'Escola Municipal de Música 10.07.2018 La formació s'ha fet a la sala d'audicions

  Aquest dimarts al matí, l'equip de professors de l'escola de música ha fet una sessió intensiva de formació amb un professor especialitzat en l'ús de noves tecnologies en l'ensenyament de la música. Una manera de posar-se el dia abans de marxar de vacances i poder aplicar a la tornada tot el que han après.

Més notícies

Agenda

Més activitats

Tauler d'anuncis

Carregant contingut
Més anuncis