Notícies

Pàgina 1 de 5
 • Relleu a la direcció 19 de juliol de 2018 Relleu a la direcció de l'escola La Serreta

  Guifré Dalmau substitueix Elisabet Costa a la direcció de l’escola la Serreta de Santpedor. El nou director té com a principals reptes per al curs en què s’estrena a la direcció mantenir la línia educativa i participar en el seguiment per a la construcció nova escola.

 • Santa Anna 19 de juliol de 2018 Compte enrere per a la celebració de Santa Anna

  El repic de campanes, la mostra de cultura popular i la renovació del vot del poble cap a santa Anna marquen l’inici de les festes de Santpedor dimecres 25. Dijous, dia central dels actes, es fa la caminada popular des de l’ermita de Sant Francesc fins a Santa Anna on es farà la missa i sardanes en un aplec popular que també tindrà servei de trenet gratuït des de Cal Llovet

 • Premis especials a la Nit de l'Esport 16 de juliol de 2018 La XIV edició de la Nit de l'esport lliura 10 reconeixements especials

  La plaça Gran acull la XIV edició de la Nit de l’Esport Santpedorenc amb 10 premis especials i el reconeixement a les entitats i associacions que amb la seva feina contribueixen a posar en el mapa l’esport del poble el passat divendres 13 de juliol. En categoria individual es reconeix la trajectòria de Xavier Martí (ciclisme) a més dels joves Òrrit (bàsquet), Rodríguez (futbol) i Costa (esquí de muntanya). Per equips es premia la temporada del sènior del futbol sala, de l’infantil d’handbol i la trajectòria de l’Arc Zen.  El Juga Net se l’emporta el fins fa poc president del CB Santpedor. Premis especials per als representants santpedorencs al waterpolo del CN Minorisa i per a les entitats que fan 25 anys: l’Hivernal i l’Sport Centre.

 • Incendi a Santpedor per un llamp 16 de juliol de 2018 Un llamp encen bales de palla a Santpedor

  La tempesta de llamps i trons de dilluns al matí deixa un llast d'un centenar de bales cremades en un incendi al terme de Santpedor.

 • Reunió de veïns aquesta setmana 12 de juliol de 2018 Arrenquen les obres del col·lector d’aigües residuals de la urbanització del Mirador de Montserrat

  L’Ajuntament de Santpedor convoca una reunió amb veïns i veïnes del Mirador per parlar de les obres del col·lector i clavegueram, necessàries en aquesta zona residencial. Més de 200 persones es reuneixen al bosquet al costat del local social del Mirador per conèixer els detalls de les obres de sanejament.

 • La formació s'ha fet a la sala d'audicions 10 de juliol de 2018 Les noves tecnologies entren a l'Escola Municipal de Música

  Aquest dimarts al matí, l'equip de professors de l'escola de música ha fet una sessió intensiva de formació amb un professor especialitzat en l'ús de noves tecnologies en l'ensenyament de la música. Una manera de posar-se el dia abans de marxar de vacances i poder aplicar a la tornada tot el que han après.

 • Avant-projecte de la nova escola La Serreta 10 de juliol de 2018 Presenten l'avantprojecte de la nova escola La Serreta

  El projecte que ha elaborat l'equip de Forgas Arquitectes SA planteja un equipament que es desplega al nord del terreny municipal i mirant al sud per aprofitar al màxim la lluminositat.  La proposta és construir un edifici de planta baixa més un pis que en alguns punts té fins a tres nivells per adequar-se al desnivell del terreny.

 • Santpedor va participar al Mulla't 9 de juliol de 2018 Santpedor es mulla en la lluita contra l'esclerosi múltiple

  Un any més la piscina municipal de Santpedor es va sumar a la campanya Mulla't contra l'esclerosi múltiple que es va celebrar aquest diumenge 8 de juliol. Era la 25a edició d'aquesta campanya amb un rètol dissenyat per Javier Mariscal

 • Nit de l'Esport Santpedorenc 9 de juliol de 2018 Divendres se celebra la Nit de l'Esport Santpedorenc

  En un acte a la plaça Gran, l'Ajuntament ret homenatge als millors esportistes i entitats esportives en la XIV Nit de l'Esport Santpedorenc. Això serà aquest proper divendres dia 13 de juliol.

 • Activitats de l'Estiu Jove 9 de juliol de 2018 L'Estiu és jove a Santpedor

  Una vintena d'activitats en una nova edició de l'Estiu Jove que organitza el Lokal de Joves. Nous horaris i aprofitar les activitats a la fesca són dos dels principals atractius d'aquest mes de juliol.

 • L'alcalde i el regidor de Comunicació van portar el llibre d'honor a Pep Guardiola 5 de juliol de 2018 Pep Guardiola signa al llibre d'honor

  L'entrenador del Manchester City i fill predilecte de Santpedor, poble on va néixer, ha aprofitat uins dies de vacances per visitar els seus pares i signar en el llibre d'honor del poble. Pep Guardiola ha escrit un text on assegura que malgrat haver viscut a molts llocs del món, Santpedor és i serà sempre casa.

   

 • L'equip directiu amb Rosa Navarro al centre 5 de juliol de 2018 Rosa Navarro, nova directora de l'Escola de Música

  Relleu a la direcció de l'Escola Municipal de Música de Santpedor. Rosa Navarro agafa la batuta de mans de Montserrat Caparrós que ha estat directora els darrers 4 anys. Caparrós continuarà a l'equip directiu. Des d'aquí agraïm la feina feta a la direcció i desitgem sort a Rosa Navarro.

 • Comparador de les dues imatges de santpedor (ara i fa 70 anys) 5 de juliol de 2018 Santpedor ha multiplicat per 10 la seva mida en 70 anys

  Una nova aplicació de l’Institut Cartogràfic de Catalunya permet comprar el Santpedor de fa 70 anys amb el d’ara. 

 • Portada del mes de juny 5 de juliol de 2018 A punt la revista l'Informatiu del primer semestre

  Aquesta setmana es comencen a distribuir les 3.000 còpies de la revista l'Informatiu que en aquesta ocasió dedica la portada a la Festa Major que s'ha celebrat el mes de juny, la més participada en quant a penyes inscrites. Igualment us informem de les obres del col·lector d'aigües residuals del Mirador de Montserrat i dels avenços a Cal Clarassó.

 • Reunió de veïns dilluns que ve 5 de juliol de 2018 L'Ajuntament organitza una reunió amb veïns per parlar del col·lector del Mirador de Montserrat

  Dilluns que ve dia 9 de juliol a les 19h al local social del Mirador de Montserrat, hi ha convocada una reunió de veïns i veïnes del Mirador de Montserrat per parlar de les obres del col·lector. 

 • Ajuntament de Santpedor 5 de juliol de 2018 L'ajuntament obre processos de selecció per a crear una borsa de treball

  En total es volen obrir dues borses de treball per a les categories d'auxiliar administratiu i de subaltern, que cobriran les places d'auxiliar administratiu i conserge-notificador. Hi ha de temps per presentar-se a aquesta convocatòria fins al proper 13 de juliol. 

   

 • El moment de donar a conèixer el veredicte 2 de juliol de 2018 Fil a l'agulla als pressupostos participatius d'aquest any

  Després de les votacions el mes de febrer i la publicació dels guanyadors a principis de març, l'Ajuntament ja s'ha reunit amb la majoria dels impulsors dels projectes que van guanyar aquesta edició. Ja s'ha posat fil a l'agulla per a instal·lar papereres al poble i per a la instal·lació també de la bústia de la biblioteca.

 • Revetlla de Sant Joan 20 de juny de 2018 La revetlla de Sant Joan a Santpedor

  Tot a punt per a la revetlla popular a Santpedor. Com ja és tradició, el 2x2 Santpedor portarà la flama del Canigó a la plaça Gran. Un sopar popular i molta música permetran viure l nit més curta de l'any, organitzada en aquesta ocasió pels Castellers de Santpedor.

 • Sport Centre per la Festa Major 19 de juny de 2018 Sport Centre celebra aquest mes el seu 25è aniversari

  El gimnàs de Santpedor Sport Centre celebra aquest mes de juny el seu 25è aniversari amb diferents accions per a agrair als socis la seva confiança i també amb activitats obertes al poble. En plena festa major van fer una nova exhibició d'activitats en una plaça Gran plena de gom a gom.

 • Consellers del curs que ve 16 de juny de 2018 XIIè plenari del Consell Infants Santpedor

  La Capella de Sant Andreu de Santpedor va viure divendres dia 15 el XIIè plenari del Consell dels Infants, el moment en què en acabar el curs es fa el relleu de consellers amb un gruip que deixa aquesta responsabilitat després de dos anys i un grup que entra per primera vegada. 

Pàgina 1 de 5
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49