Notícies

Pàgina 1 de 2
 • Els bastoners participen a les caramelles 23 de març de 2018 Caramelles a Santpedor

  Ultims preparatius per a la celebració de les tradicionals caramelles a Santpedor. Dissabte 31 de març i diumenge 1 d'abril.

 • Turisme Bages 22 de març de 2018 Presenten materials de turisme del Bages

  El Bages estrena una nova línia de materials de promoció de l'entorn gastronòmica sota el paraigües: "Assaboreix-lo: el Bages, una terra per menjar-se-la"

 • Estudiants de la setmana del comerç 22 de març de 2018 Els comerços són aules per una setmana

  Estudiants de l’Institut Guillem Catà de Manresa estan aquesta setmana despatxant per la tarda en una desena d’establiments de Santpedor en la setmana del comerç. 
   

 • Un moment de l'actuació 22 de març de 2018 Concerts a la residència municipal

  Estudiants de l'aula de música de l'escola municipal de música ofereixen un concert als avis de la Residència Municipal Can Jorba

 • Un moment de la recollida del reconeixement 22 de març de 2018 Santpedor entre els tops de l'administració digital

  L'Ajuntament ha recollit el segon premi en la implantació de l'administració digital per a municipis entre 5001  i 20000 habitants que lliura l'AOC

 • Dia mundial de la poesia 21 de març de 2018 Santpedor omple els carrers de poesia

  El dia mundial de la poesia que se celebra avui  es dedica a la figura de Manel Marí, poeta eivissenc que va morir al gener als 42 anys. La Biblioteca i el SAC han organitzat tallers i accions al carrer per mostra la seva obra, el recorregut poètic serà un dels moments més espectaculars.

 • Setmana del comerç 16 de març de 2018 Santpedor amb la setmana del comerç

  La setmana que ve se celebra la setmana del comerç i Santpedor s'ha sumat a la iniciativa. Una desena de comerços acolliran alumnes de l'Institt Guillem Catà de Manresa per fer pràctiques.

 • La Nau acull una de les activitats 16 de març de 2018 Tot a punt per al Dia Mundial de la poesia

  La Biblioteca Pare Ignasi Puig i el club de poesia de Santpedor en col·laboració amb Santpedor Art i Creació us proposen activitats per commemorar dimecres que ve el Dia Mundial de la Poesia.

 • Ple del mes de març 15 de març de 2018 El ple aprova inicialment el projecte de Cal Clarassó

  Els treballs s’executaran en tres fases i costen un total d’1,7 milions d’euros. La primera de les fases es preveu que comenci abans d’estiu i consisteix en la rehabilitació de l’edifici, la xemeneia de l’antiga fàbrica i la urbanització de l’entorn. El projecte es va aprovar en el decurs del ple ordinari del mes de març.

 • A Centcap als 100 15 de març de 2018 Caminada a Roda de Ter

  Un nombrós grup de persones es va apuntar a la caminada a Roda de Ter que s'ha fet aquest dimecres dia 14 de març. L'excursió forma part del cicle de caminades a Cent cap als 100.

 • Nova web 14 de març de 2018 L'Ajuntament estrena nova web

  L'Ajuntament de Santpedor ha estrenat una nova web. Els tràmits, les notícies, les activitats de l'agenda, els anuncis oficials... tot a la home i molt més àgil. La intenció de fer aquesta web és que sigui més visual, àgil i fàcil per als veïns que han de fer gestions i també per a les persones interessades en conèixer millor el poble.

   

 • Titelles pel dia de la dona 13 de març de 2018 Teatre familiar per tancar els actes del dia de la dona

  Un espectacle de teatre familiar al Convent tanca els actes de la dona que s'han celebrat durant quatre dies a Santpedor. Els actes més institucionals es van dur a terme el mateix dijous 8 de març però s'han empès iniciatives a  diferents indrets: a la biblioteca, al lokal de la vila a Cal LLovet amb l'organització del Ressò i una bicicletada organitada pel 2x2 Santpedor.

 • Les escoles obren les seves portes 13 de març de 2018 Jornades de portes obertes a centres educatius

  Els centres educatius han començat aquest passat cap de setmana a celebrar les jornades de portes obertes. Els més matiners han estat l'Institut IES d'Auro i les escoles Llissach i Riu d'Or. L'Escola riu d'Or ha aprofitat per inaugurar el nou espai de ciència del centre,

 • La CUSA organitza la fira 13 de març de 2018 El comerç treu l'estoc a la Plaça Gran

  Diumenge la plaça Gran va acollir la tradicional Fira de l'estoc que organitza la CUSA. Parades a la plaça Gran amb els comerços traient l'estoc de la temporada d'hivern. 

 • Imatge 8 de març de 2018 Jornada reivindicativa en el dia de la dona

  Amb aquest reivindicatius al migdia com són la concentració a dos quarts de 12 a la plaça Gran i la lectura d'un manifest a favor de la igualtat han arrancat a Santepdor els actes del dia internacional de la dona que s'allargaran quatre dies amb activitats organitzades per l'Ajuntament, Biblioteca, Lokal de la Vila, 2x2 Santpedor i Ressò Santpedor.

 • Imatge 5 de març de 2018 Santpedor balla contra el càncer
 • Imatge 5 de març de 2018 Primers comerços adherits a la campanya Tracta'm Bé
 • Imatge 4 de març de 2018 Primera diada castellera de la temporada
 • Imatge 2 de març de 2018 Santpedor impulsarà fins a 7 projectes del pressupost participatiu d’aquest any
  Ahir es van presentar els guanyadors del pressupost participatiu d’aquest any en un acte a La Capella de Santpedor. Una zona verda al darrera de l’escola La Serreta, tres equipaments esportius a l’aire lliure, una bústia de retorn per a la biblioteca, la senyalització fins als Aiguamolls de la Bòbila i la instal·lació de més papereres van ser els 7 projectes guanyadors. Un 11,1 per cent dels veïns de més de 16 anys van participar en les votacions que es feien a través d’una web del projecte
 • Imatge 1 de març de 2018 Santpedor aprova un pressupost de 12,2 milions i prioritza les inversions en serveis i equipaments
  El pressupost passa dels 8,1 milions d’euros al 2017 als 12,2 milions d’euros al 2018, un 50 per cent més. En el capítol d’inversions, l’Ajuntament té com a grans partides els treballs de la primera fase de Cal Clarassó, el clavegueram del Mirador de Montserrat, les millores a les piscines i la continuïtat als pressupostos participatius. També es donarà prioritat aquest any a la redacció del projecte per ampliar amb una segona pista el pavelló d’esports Rafa Martínez
Pàgina 1 de 2
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49