Notícies

Pàgina 2 de 9
 • hi van participar alumnes de 2n d'iniciació, amb la samarreta groga de l'escola 15 d'abril de 2019 Els nens de l'EMMS a l'Auditori de Barcelona

  Magnífic concert a l'Auditori de Barcelona amb participació del cor d’alumnes de 2n d’iniciació de l’escola municipal de música de Santpedor al concert d’homenatge a la compositora i pedagoga catalana Narcisa Freixas en commemoració del 160è aniversari del seu naixement. A l’acte hi van intervenir més de tres-cents cantaires d’escoles de música i conservatoris de Catalunya, dues cobles juvenils i els guanyadors del Premi Narcisa Freixas per a joves intèrprets. La direcció va anar a càrrec de Mireia Barrera (cors) i Jordi Figaró (cobles).

 • Cicle Convent 11 d'abril de 2019 Llibert Fortuny i Mireia Farrés obren el Cicle de Música al Convent de Santpedor aquest diumenge

  El cicle compta amb tres concerts diferents: el d’aquest diumenge amb el duet de Fortuny i Farrés; el 12 de maig amb un concert de la coral local Escriny amb  l’Orquestra Terrassa 48; i el 19 de maig amb un nou concert del Cor Francesc Valls. Les entrades estan a la venda i es poden adquirir abonaments per al cicle que enguany duplica el nombre de concerts en cartell. Per comprar les entrades cal clicar aquí.

 • Escola Municipal de Música de Santpedor 11 d'abril de 2019 L’Escola de Música de Santpedor, representant del Bages al concert Narcisa Freixas de l’Auditori

  Una vintena de nens i nenes d’entre 7 i 8 anys de l’escola municipal de música de Santpedor participen al concert Narcisa Freixas que aglutina fins a 17 cors de tot Catalunya a l’Auditori de Barcelona aquest dissabte. L’acte és un homenatge a aquesta compositora i pedagoga i l’alumnat de l’escola ha treballat durant el darrer mes per preparar la seva intervenció.

 • Ple d'abril 10 d'abril de 2019 El ple d'abril aprova una pròrroga d'un mes de Cal Clarassó

  El ple ordinari d’abril que es va celebrar ahir al vespre aprova com a sobrevingut ampliar les obres a Cal Clarassó fins a l’11 de maig perquè es van aturar les obres per raons meteorològiques i perquè s’han aprofitat les obres per instal·lar una vintena de caixes niu per potenciar la biodiversitat urbana.
  També s’han aprovat els següents dictàmens:
  👉 modificació de l’ordenança fiscal reguladora de la taxa pel subministrament de l’aigua
  👉tarifes del taxi (urbanes i interurbanes)
  👉conveni de gestió residus per l’adequació de la llei
  👉modificació de l’escola bressol per l’augment d’una aula

 • Sant Jordi 9 d'abril de 2019 Arranca la campanya d'abril de la CUSA

  Aquest dilluns dia 8 ha començat  la campanya de Sant Jordi que organitza la CUSA. S'allarga fins el proper dissabte 26 d'abril i consisteix un sorteig entre tots els clients dels comerços de Santpedor que hagin posat a les urnes que trobareu a les botigues el seu nom i telèfon amb el tiquet de compra..
  El premi son 4 sopars o dinars per a 4 parelles a un dels restaurants adscrits a la CUSA. 
  Molta sort a tots els participants.

 • Un moment del concert 5 d'abril de 2019 Concert dels professors de l'escola municipal de música per als més menuts

  El passat dimecres dia 3 d’abril, els professors i professores de l’Escola Municipal de Música de Santpedor van oferir un concert als nens i nenes de P-2 i P-5 de les escoles del poble i de Castellnou.
  Van interpretar “El Carnaval dels animals” de Saint Saëns mostrant així, tots els instruments que es poden estudiar a l’escola. 
  Es van fer tres sessions on hi van assistir les escoles bressol Els Gallarets i Pam i Pipa, l’Escola Jeroni de Moragas i les escoles de primària Riu d’Or, La Serreta, Llissach i L’Olivar.
  En total, 183 infants van desplaçar-se fins l’Auditori Maria Espinalt de l’Escola de Música i així van poder gaudir de la música!

 • Fes-ta la salut 5 d'abril de 2019 Fes-ta la salut aquest dissabte a Santpedor

  Demà a partir de les 11 a la plaça de l'Església de Santpedor, Fes-ta la Salut, Veniu a dir-nos que us fa feliç de Santpedor. Entre tots contribuirem en el projecte de salut comunitària que des de fa mesos voluntaris, CAP i Ajuntament estan empenyent. us deixem amb el vídeo que han fet els promotors i que trobareu també al Canal Youtube de l'Ajuntament: vídeo Santpedor fa salut

 • Presentació de resultats 3 d'abril de 2019 Ja hi ha guanyadors als pressupostos participatius de Santpedor d'aquest 2019

  Les papereres de reciclatge, millores a la caseta de l'Aiguamoll de la Bòbila, un parc per a gossos i noves taules plegables per a entitats són les quatre propostes que han aconseguit guanyar en la tercera edicióde pressupostos participatius a Santpedor. També hi ha una cinquena proposta que per pressupost està pendent de veure el cost real dels altres projecte però que l'Ajuntament vol veure si es pot fer parcialment com és l'ampliació de l'Skate Parc. 

 • Nous jocs als Gallerets 1 d'abril de 2019 Presenten els nous jocs infantils de l'escola bressol municipal els Gallerets

  L’escola bressol municipal de Santpedor els Gallerets està d’estrena. Fa aproximadament un mes es van instal·lar uns nous jocs infantils de fusta al pati gràcies a la dotació econòmica que el centre va rebre en guanyar el primer premi d’escoles verdes de la Generalitat de Catalunya.L'alcalde de Santpedor,  Xavi Codina Casas , el regidor d’educació,  Agustí Comas Guitó , el diputat d’educació, Rafael Homet van aprofitar aquest passat divendres 29 de març  una reunió de treball sobre temes en què Ajuntament i Diputació col·laboren per visitar les instal·lacions municipals i conèixer el centre i les seves novetats. 

 • La Carena Infinita 1 d'abril de 2019 El santpedorenc Joan Callado publica un llibre sobre muntanyisme

  Aquest divendres dia 5 d'abril es presenta a la sala 1 d'octubre de la Biblioteca Pare Ignasi Casanovas, el llibre del santpedorenc Joan Francesc Callado, La Carena infinita, guanyador del premi Vèrtex, atorgat per la Federació d'entitats Excursionistes de Catalunya i l'editorial Cossetània. El llibre fa un recorregut del Cadí al Canigó.

 • Alguns dels premiats 31 de març de 2019 Premis de narrativa escolar a l'auditori del Convent

  L’Auditori del Convent va acollir fa uns dies l’acte de lliurament dels tretzens premis SAMBORI de narrativa escolar d’ Òmnium Cultural . Uns premis que abarquen des de primària fins a batxillerat, i que corresponien a la fase territorial del Bages, Berguedà, Solsonès i Moianès. Els guanyadors/es representaran a la Catalunya Central en la fase final dels premis. Són els premis de narrativa escolar amb més participació dels que es fan a Europa. Enhorabona als premiats.

 • Un moment de la presentació 28 de març de 2019 Presenten a les entitats el projecte executiu per ampliar el pavelló municipal d’esports Rafa Martínez

  L’ampliació permet doblar l’espai de l’actual pavelló que passarà a ocupar 3.400 metres quadrats. Actualment fins a 4 entitats es reparteixen els horaris disponibles per entrenar i competir en el pavelló municipal i amb l’ampliació es donarà cabuda també a una sala tatami que permetrà acollir la creixent activitat de judo al poble.

 • L'exposició es pot visitar fins dissabte a la Biblioteca 28 de març de 2019 Últim cap de setmana per votar als pressupostos participatius

  Entrem al compte enrere per poder votar als pressupostos participatius de Santpedor d'aquest 2019. Recordeu que és molt fàcil i es pot fer o bé a través de l'Ajuntament i la Biblioteca o per internet a la pàgina de participacio. Us en deixem el link aquí.

  Fins ara ja han participat més d'un 9% del cens, és a dir 575 persones d'un cens de 8151 electors possibles. Cal escollir entre tres opcions de les 23 que hi ha presentades. Dilluns 1 d'abril en un acte públic a la Capella a les 19h es donaran a conèixer els resultats.

   

 • Oficina a peu d'obra 27 de març de 2019 Oficina d'atenció al públic per les obres del Mirador

  Ja han començat els treballs del clavegueram al Mirador de Montserrat i aquesta setmana ha obert a peu d'obra l'oficina de seguiment d'obres al local del Mirador . Aquesta mateixa oficina tindrà un horari d'atenció al públic. Si teniu qualsevol dubte hi podeu anar dilluns matí de 12 a 14 hores i dimecres tarda de 16 a 18 hores.

 • Convocatòria 2019 27 de març de 2019 Les entitats de Santpedor ja poden presentar les peticions de subvenció

  Fins el 31 d'abril hi ha obert el termini perquè les entitats de Santpedor puguin presentar les propostes a obtenir subvencions municipals. Consulteu tota la informació al web de l'Ajuntament. No ho deixeu per al final. Prepareu tota la informació. Tota la informació clicant aquí

 • Caramelles 2019 26 de març de 2019 Tallers de balls tradicionals per preparar les Caramelles 2019

  Voleu participar a les Caramelles d'aquest any que a Santpedor se celebren el dissabte 20 d'abril i diumenge 21 d'abril? Doncs ho podeu fer de diferents maneres. Us convidem a participar als tallers de balls tradicionals que impartirà la Núria Hontecillas els dimecres i divendres a partir de la setmana que ve. Així podreu ballar per Caramelles. Els tallers són gratuïts però cal que us apunteu abans a l'Ajuntament, al correu electrònic: pratlc@santpedor.cat.
  Els tallers es faran els dies 3, 5, 10 i 12 d’abril (dimecres i divendres de la primera quinzena d’abril) de 18 a 19h per a nens i nenes i de 19 a 20h per a adults (aquest horari d'adults és modificable segons les peticions que rebem). Per això és tan important que us apunteu.
  També podeu venir a cantar sota la direcció de Xavier Santamaria. Els assajos estan en marxa els dijous a Ca l'Arola, a les 19h.

 • Fridays for future a Santpedor 26 de març de 2019 L'IES d'Auro se suma als actes contra el canvi climàtic

  L'IES d'Auro es va sumar en un acte a la plaça Gran al moviment ecologista estudiantil liderat per la noia dueca Greta Thunberg. Un acte per reivindicar la necessitat de promoure accions des de tots els àmbits que freni el canvi climàtic i asseguri un futur millor per al planeta que han d'heretar els nostres fills i nets. Durant tota la setmana, l'institut va promoure accions per fomentar l'ús responsable del transport, anar més en bicicleta i a peu. També el centre va repartir un embàs de roba per embolicar els entrepans conegut com el boc and rol,  de manera que no es facin servir plàstic ni paper de plata per portar l'entrepà de l'esmorzar.

 • 25 de març de 2019 Nou servei de cita prèvia per a tota la xarxa d'oficines de l'Organisme de Gestió Tributària

  Amb la finalitat de millorar l’atenció presencials als ciutadans en les oficines de l’Organisme de Gestió Tributària, s’ha decidit establir de forma obligatòria, el servei de cita prèvia per a la majoria de tràmits i consultes que habitualment requereixen els contribuents dels municipis i altres ens públics que han delegat les funcions de gestió i/o recaptació dels seus ingressos públics a la Diputació de Barcelona.

  Aquest nou serveis s’ implanta ara que ja és possible realitzar la majoria de tràmits des de la Seu electrònica d’aquest organisme, el que permet que el ciutadà no s’hagi de traslladar a les oficines de l’ORGT, tenint plena llibertat per fer qualsevol tràmit de manera electrònica a qualsevol hora tot els dies de l’any, el que significa un servei total als contribuents amb caràcter de disponibilitat 24*7*365

  Seu electrònica: https://orgtn.diba.cat/ca/Home/Index

  Servei cita prèvia: https://orgtn.diba.cat/ca/TramitsPagaments/CitaPrevia/citapreviaP0?NouTramit=True

   

 • Homenatge Jordi Vila 24 de març de 2019 Homenatge a "Toti" Vila el dia que es jubila després de 4 dècades de professor a Santpedor

  Jordi Vila, conegut com a "Toti", qui va ser director de l'IES d'Auro, professor també del centre i professor del Riu d'Or en una carrera de 4 dècades de docent a Santpedor es va jubilar el passat dia 15 de març.
  Durant tot el dia es van viure moments molt emotius amb homenatges, reconeixements i comiats. Al matí els seus alumnes de primer d’ESO, altres alumnes i companys de claustre. Al migdia l’Ajuntament s’hi va sumar en un reconeixement a la plaça Gran. L’alcalde Xavier Codina li va lliurar un facsímil del primer escut del poble amb un agraïment per la tasca educativa empesa al poble en tots aquests anys. 
  I al vespre Jordi Vila va fer  una emotiva darrera classe a Cal Llovet davant ex-alumnes, alumnes, pares, ex-companys i companys, família i amics.
  Des d’aquestes ratlles, molta sort en aquesta nova etapa Toti!

 • Ple del mes de març 14 de març de 2019 El ple es posiciona davant el sobreseïment de la denúncia contra part de la Policia Local

  En el decurs del Ple ordinari del mes de març celebrat aquest dimarts, l’Alcalde, a preguntes de l’oposició, es posiciona davant el sobreseïment de la denúncia contra una part de la plantilla de la Policia Local.

  En la sessió plenària del mes de març es va aprovar també la imposició de quotes urbanístiques corresponents a la fase I del projecte de reparcel·lació del Mirador de Montserrat i una moció contra el racisme, la xenofòbia i a favor de la convivència en la diversitat

Pàgina 2 de 9
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49