Arranca la campanya de la CUSA del passaport del comerç

Dijous, 8 de novembre de 2018 a les 00:00

La CUSA amb el suport de l'Ajuntament ja ha posat en marxa el pasaport del comerç. Hi ha 1000 euros en joc en una iniciativa que intenta dinamitzar el comerç del poble a les vigílies de les festes de Nadal. Igualment s'ha engegat el concurs de dibuix: dibuixa la botiga on vaig a comprar.

La CUSA amb la col·laboració de l'Ajuntament ha posat en marxa una iniciativa per promoure el comerç. Es tracta d'una nova edició del concurs «DIBUIXO LA BOTIGA ON VAIG A COMPRAR» adreçada a nens d'entre 4 i 11 anys. El concurs es posa en marxa aquest proper dia 11 de novembre fins al dia 12 de desembre i es donaran a conèixer els guanyadors el divendres dia 22 de desembre en reunió de la Junta de l'associació. 
Qualsevol tècnica és bona sempre que sigui sobre paper amb una mesura màxima de DIN A3 (420 x 210 mm)
Els nens o nenes que guanyin extreuran el passaport guanyador el dia 04 de gener del 2018 a les 8,30 tarda.
Tots els dibuixos quedaran en propietat de CUSA qui els podrà fer servir per a futures ocasions.
Cada comerç participant en la campanya PASSAPORT AL COMERÇ DE SANTPEDOR disposarà d’un cartell explicatiu del concurs, i serà també un punt on poder presentar els dibuixos.
Els premis són ben atractius: tres jocs valorats en 30 € per participant i s’entregaran a cada infant al finalitzar el sorteig del PASSAPORT.

Darrera actualització: 08.11.2018 | 20:25

Imatges

Campanya del passaport del comerç