El diari de Martina, una obra de teatre per reflexionar, a Santpedor

Dilluns, 26 de novembre de 2018 a les 00:00

En motiu de la commemoració del dia internacional per a l’eradicació de la violència envers les dones, el 25 de novembre, a l’espai de la Nau es va escenificar l’obra “El diari de Martina”, d’Albert Casas, interpretat per Àngels Torrent i Pere Font. Una obra entorn la violència de gènere que no va deixar indiferent a cap dels assistents.

La Martina es retroba amb els diaris personals de tota la seva vida i en fa repàs, bo i narrant diferents situacions en les que ha patit violència de gènere.

Amb una escenografia sòbria i una escenificació de sentiment pur, ningú va marxar cap a casa sense que l’emoció li hagués traspassat en algun moment.

Per tal de seguir visibilitzant l’eliminació de la violència de gènere, i sensibilitzant-ne a la població, dimarts 27 a dos quarts de set de la tarda a la plaça Gran de Santpedor es farà una cantada dels alumnes de l’escola de música, lectura del manifest i encesa d’espelmes per les víctimes d’enguany. Igualment continua tota aquesta setmana oberta l'exposició sobre violència de gènere al Lokal de Joves.

Darrera actualització: 26.11.2018 | 12:17