Ja han votat més de 400 persones als pressupostos participatius

Dijous, 14 de març de 2019 a les 00:00

A l'equador de les votacions dels pressupostos participatius de Santpedor, més de 400 persones ja han votat per una de les 23 propostes que hi ha aquest any sobre la taula. Això representa el 6,5% del cens que hi ha registrat. 

Els veïns empadronats a Santpedor que tinguin ja 16 anys poden exercir el seu vot. És molt fàcil. Cal entrar a la web participacio.santpedor.cat. Allà hi trobaran les 23 propostes explicades amb les memòries que van presentar els seus promotors i es pot votar directament les 3 que es volen tirar ebdavant. A banda de fer-ho online i amb l'ús d'un mòbil per garantir el sistema de votació, també es pot anar a la biblioteca o bé a l'Ajuntament en horari d'oficina per rebre assistència.Per acabar-vos de decidir, a més de conèixer les propostes a la web de participació, també podeu visitar l'exposició dels projectes que hi ha a la Biblioteca Pare Ignasi Casanovas o bé anar al Canal Youtube de l'Ajuntament on hi ha penjats, 19 dels 23 projectes expliats pels mateixos veïns, escoles i entitats que els van presentar al procés participatiu.

Hi ha temps per a votar fins el proper dia 31 de març. El dilluns 1 d'abril es donaran a conèixer els resultats en un acte de proclamació dels guanyadors obert a tothom que se celebrarà a la Capella de Sant Andreu a les 19h. 

 

Darrera actualització: 14.03.2019 | 14:47