Relleu a la direcció de l'escola La Serreta

Dijous, 19 de juliol de 2018 a les 00:00

Guifré Dalmau substitueix Elisabet Costa a la direcció de l’escola la Serreta de Santpedor. El nou director té com a principals reptes per al curs en què s’estrena a la direcció mantenir la línia educativa i participar en el seguiment per a la construcció nova escola.

Relleu a la direcció de l’escola La Serreta de Santpedor. Guifré Dalmau que ja formava part de l’equip directiu coma secretari, arrancarà el curs com a nou director del centre en substitució de la directora fins ara Elisabet Costa. El relleu s’ha consumat aquest mes de juliol tot i que ja feia mesos que la decisió estava presa.

En el nou equip directiu també hi ha Mar Quintana com a cap d’estudis en substitució de Rosa Pintó i Glòria Lozano que farà a partir d’ara les funcions de secretària. En el moment del relleu, Dalmau ha volgut agrair la confiança i ha assegurat que afronta aquesta nova etapa  amb il·lusió i voluntat continuista en la línia educativa del centre.

Al davant hi ha com a gran repte la construcció de la nova escola. L’avantprojecte que els promotors han presentat aquesta setmana, l’han conegut de primera mà en una reunió en què han participat precisament els dos directors, l’entrant i el sortint, en una mostra d’unitat davant aquest projecte. L’escola ja ha complert 11 anys de vida.

Darrera actualització: 19.07.2018 | 14:35