Santpedor mantindrà les 4 línies de P3 per al pròxim curs

Dilluns, 14 de maig de 2018 a les 00:00

L’Ajuntament ha aconseguit mantenir les dues línies de P3 a l’ escola Riu d'Or de Santpedor per al curs que ve. Aquestes dues línies se sumen a les línies que també es conserven de l’escola pública La Serreta i l’escola Llissach Amb la preservació de les 4 línies de P3 als centres educatius del poble es garanteixen unes ràtios d’alumnes per classe que afavoreixen una escolarització de qualitat.

Santpedor mantindrà les 4 línies  de P3 que tenia aquest curs. Després de les preinscripcions es va posar en dubte si calia mantenir una de les dues línies de P3 que tenia l'escola pública Riu d'Or. Però mantenir ratis adequats d'alumnes per cada classe és una prioritat municipal i així es va fer saber a la delegació del departament d'Ensenyament. Un cop revisades les preinscripcions, s'ha decidit fer una aposta decidida per la qualitat i es mantenen les actuals línies educatives al poble.

Precisament, aquest proper cap de setmana, l'escola Riu d'Or celebrarà la seva festa de primavera amb aquesta notícia també per celebrar.

Darrera actualització: 14.05.2018 | 12:11