Un veí de Santpedor acaba primer per equips la Titan Desert

Divendres, 11 de maig de 2018 a les 00:00

El veí de Santpedor, Xavier Martí, que participa i col·labora en l'organització de diverses proves amb entitats com el 2x2 i l'Hivernal, ha acabat una de les proves de bicicleta més dures del calendari i ho ha fet amb resultats excel·lents. Ha quedat primer en la prova per equips i 5è de Màster 50. 

El veí de Santpedor Xavier Martí Orriols, col·laborador de diverses entitats relacionades amb la bicicleta i un esportista d'elit de les dues rodes, acaba d'arribar de la Titan Desert, una de les curses de bicicleta més dures del calendari. Ha quedat primer per equips amb Tomàs Bellés i 5è classificat de Màster 50 per darrera de gent com Daniel Hausmann, Santiago Beltran o Melcior Mauri per citar tres noms. Per si no ho sabeu, la Titan Desert és una prova molt exigent de 6 dies de durada que demana als corredors que estiguin molt preparats: etapes de muntanya, maratons amb nit al desert, i fins i tot etapes amb només dunes. Espectacular d'imatges, dura com poques. I el Xavier no només la va acabar sinó que va fer uns resultats excel·lents. Moltes felicitats.
No és casualitat que acabi aquesta cursa pel desert. Porta competint dalt una bicicleta des de fa 37 anys i ha quedat campió de Catalunya en diferents categories i d'Espanya quan era júnior. El secret, surt cada dia a entrenar, a la tarda. I aquests dies que plou no pot deixar de pedalar ni que sigui en bicicleta estàtica!

Darrera actualització: 14.05.2018 | 12:06