Aprovacions inicials

En aquest espai trobareu la documentació d'aquells projectes que han estat aprovats inicialment per al vostre coneixement. Si voleu participar podeu fer-ho també a través del web, enviant la vostra instància amb les aportacions en aquesta fase inicial.

 • Aprovació inicial Bases Reguladores Específiques per al Programa d'Arranjaments d'habitatges i ajudes tècniques en el domicili de persones grans i persones amb discapacitat 4 de juny de 2019
 • Aprovació inicial Ordenança de tinença d'animals 26 de març de 2019

  La creixent sensibilitat social pel respecte, la protecció i la defensa dels essers vius, en general, i dels animals més propers a les persones, en particular, ha suscitat els darrers anys una intensa activitat normativa internacional, europea, estatal i catalana. A nivell municipal també s'ha redactat una ordenança amb la finalitat de garantir una saludable relació dels animals amb les persones en l’aspecte higiènic-sanitari, i també una eficaç protecció dels animals, adequant el seu contingut a la Llei de protecció dels animals.

  L’ordenança va dirigida fonamentalment, malgrat que no de manera exclusiva, a fomentar la tinença responsable dels animals i promoure el respecte pels seus drets. En aquest sentit, la mera tinença responsable dels animals comportarà obligacions pel seu propietari o posseïdor. Així doncs, regula principalment els aspectes relacionats amb les condicions de manteniment dels animals, higiene dels mateixos, així com la salut pública i les mesures que afecten la tranquil·litat i seguretat de les persones.

  Documentació adjunta: text de l'ordenança

  Període d'exposició: del 29/03/2019 al 9/05/2019 (ambdós inclosos)

   

   

Darrera actualització: 07.02.2019 | 13:08
Darrera actualització: 07.02.2019 | 13:08