Xarxes socials

En marxa el 1r Concurs Instagram Fira sant Miquel

Conculta les bases clicant aquí

Tota la informació de la fira la trobaràs aquí

L’Ajuntament de Santpedor ha fet una aposta decidida per comunicar-se a través de les xarxes socials amb els ciutadans i donar-se a conèixer a les persones interessades en visitar-nos.

Estem interconnectats a través de la xarxa amb tothom que estigui interessat en com és Santpedor: la seva vida, història, les seves peculiaritats i els serveis que ofereix l’administració local.

  • Estem presents a Facebook , el principal canal que utilitzem. S’actualitza de forma diària i hi podreu trobar eminentment informacions de propostes i activitats realitzades. Recull molt material fotogràfic i us recorda esdeveniments importants. La intenció és que sigui també un canal que comparteix la informació d’entitats i associacions del municipi.
  • A twitter, mantenim el canal de manera més dinàmica i com una retransmissió d’alguns esdeveniments. També serveix de recordatori dels actes de manera telegràfica.
  • Instagram és el canal de la fotografia i ens permet ser una finestra de les imatges que mostren un Santpedor patrimonial però també viu de tradicions, festes. Esporàdicament us hi informem de manera molt visual d’actes previstos a Santpedor.
  • Youtube. És el canal més nou de les xarxes municipals. Recull vídeos on els protagonistes expliquen de primera mà: serveis, projectes, propostes, activitats i festes.

Us convidem a entrar-hi.

     

 

 

Darrera actualització: 19.09.2018 | 10:32
Darrera actualització: 19.09.2018 | 10:32