Igualtat-Feminismes-LGTBI

La regidoria d'Igualtat – Feminismes - LGTBI d'un Ajuntament de 7.000 habitants és el departament municipal encarregat de promoure i garantir la igualtat de gènere i els drets de les persones LGTBI a la comunitat local.

Aquesta regidoria té com a objectiu principal lluitar contra les discriminacions i desigualtats basades en el gènere, l'orientació sexual i la identitat de gènere, treballant per crear un entorn inclusiu i respectuós on totes les persones puguin gaudir de les mateixes oportunitats i llibertats. Desenvolupa i implementa polítiques i accions per sensibilitzar sobre temes d'igualtat i diversitat, així com per prevenir i atendre situacions de violència de gènere i LGTBIfòbia.

A més, la regidoria d'Igualtat – Feminismes - LGTBI pot col·laborar amb altres departaments municipals per incorporar la perspectiva de gènere i diversitat en totes les àrees de l'administració local. Promou l'educació i la conscienciació sobre temes d'igualtat i diversitat, organitzant tallers, xerrades i campanyes de sensibilització. Aquesta regidoria també treballa en la creació d'espais segurs i inclusius per a les persones LGTBI, així com en el suport a les dones i la seva participació activa en la vida pública.

 

Darrera actualització: 3.08.2023 | 09:27

Enllaços