Turisme - Noves Tecnologies a la Ciutadania

Regidor

Antoni Puiggròs Colldeforn

Funcions de la regidoria

Santpedor té molts atractius. Més dels que els mateixos veïns coneixem. 

Al magnífic entorn natural amb els Aiguamolls de la Bòbila com a joia de la corona, s'hi uneix el valor patrimonial del nostre barri antic. Es conserven alguns portals de l'antic recinte emmurallat, que donen  al nostre barri antic un atractiu caràcter medieval. L'església de Sant Pere, d'orígen romànic i eminentment de factura gòtica és un dels elements patrimonials del barri antic. Però Santpedor té molts més elements per conèixer:  l'ermita de Sant Francesc i Santa Anna de Claret són els altres dos edificis religiosos que val la pena conèixer. I els vestigis de modernisme, de l'etapa tèxtil. Tot junt conforma el caràcter del nostre poble que en els darrrers anys ha crescut urbanísticament i també en dinamisme social, cultural i esportiu.

La regidoria es proposa precisament posar en valor els nostres elements diferents. Volem que Santpedor a més de ser un lloc magnífic on viure, sigui també un lloc  agradable per conèixer tant per les propostes, per la seva història com pel desenvolupament de serveis que fan la visita cada cop més important. restauració, allotjament i informació són tres puntals per FER VIURE SANTPEDOR.

La promoció del turisme a Santpedor també es treballa a nivell comarcal formant part de l'ens Bages Turisme del Consell Comarcal del Bages. La tasca principal és potenciar els punts forts de cada població del Bages per crear sinèrgies turístiques positives a la comarca.

Us adjuntem propostes en dos àmbits turístics:

Darrera actualització: 23.08.2019 | 12:18