Visites guiades

L’oficina de turisme de Santpedor programa cada primer dissabte de cada mes visites i rutes guiades dels elements patrimonials, naturals i emblemàtics de Santpedor amb l’objectiu de donar a conèixer els atractius del poble.

Visita i presentació dels resultats de la restauració de les pintures de l’ermita de Sant Francesc

L’Ajuntament de Santpedor posa al descobert la restauració de les pintures murals de l’ermita de Sant Francesc d’Assís, que s’ha portat a terme els darrers mesos, amb una visita explicativa.

Dissabte 4 de febrer de 2023

La visita explicativa serà dissabte 4 de febrer a les 11h a la mateixa ermita i per assistir-hi cal inscripció prèvia aquí. La visita començarà a l’exterior de Sant Francesc amb una la contextualització de l’indret i l’explicació de la seva singularitat històrica des del punt de vista geogràfic i viari, a més de presentar-se les diferents fases d’evolució arquitectònica de l’ermita i dels edificis que antigament formaven part del conjunt, corresponents a la casa de l'ermità. Tot seguit s’entrarà al temple per visualitzar el seu interior i situar les pintures recentment restaurades dins el programa decoratiu que ornamentava l’espai. 

Darrera actualització: 24.01.2023 | 18:47
Darrera actualització: 24.01.2023 | 18:47