Cedeix un mur de contenció d’una empresa de Santpedor pel temporal d’aquesta matinada

Dimecres, 23 d'octubre de 2019 a les 00:00

Al voltant de les 3 de la matinada ha col·lapsat un mur de contenció de terres de l’empresa Vanderlande del polígon de Santa Anna 3. La proximitat amb uns dipòsits de gas ha obligat l’empresa a aturar l’activitat avui. El temporal que aquesta matinada ha arribat a tenir ràfegues de vent que han superat els 32 km per hora ha obligat l’equip de manteniment a treballar en la reparació d’embornals i basalts d’aigua. La carretera de Castellnou també ha quedat afectada unes hores.

Una part d’un mur de contenció de terres de l’empresa Vanderlande del polígon de Santa Anna de Santpedor ha cedit aquesta matinada per la pressió del temporal d’aigua i vent. La tempesta que ha arribat a tenir ràfegues de vent de més de 32 km per hora segons fonts de Meteo Santpedor ha fet cedir una part del mur a prop d’on hi ha uns dipòsits de gas. Responsables de bombers, de la policia local i tècnics municipals han visitat la part afectada i han aïllat la zona afectada mentre s’han pres les mesures per retornar a la normalitat. L’activitat s’ha aturat avui com a mesura preventiva.

Aquesta no ha estat la única afectació per la tempesta. Durant aquesta nit i matinada, la policia local de Santpedor ha atès una desena de trucades, la majoria per problemes amb l’enllumenat, despreniments de terra i basalts d’aigua. Des de primera hora del matí i durant tot el dia, l’equip de manteniment municipal treballa per restablir la situació. La carretera cap a Castellnou de Bages ha estat un dels primers punts que s’ha netejat però els treballs no s’han atirat en tot el dia en altres punts del municipi.

Darrera actualització: 23.10.2019 | 14:25