Empreses i polígons

Santpedor compta amb més de 250 empreses situades als 7 polígons d’activitat econòmica del municipi: Les Verges, Parc Tecnològic de Santpedor, Riu d'Or, Santa Anna I, Santa Anna II, Santa Anna III i Santa Anna IV.

Per sectors d’activitat predominen els serveis, seguit de l’industrial, construcció i agricultura. Per sector d’empresa del sector industrial, destaca el metal·lúrgic (33%), el de transformació del plàstic i cautxú (14%), transport i emmagatzematge (14%) i el sector tèxtil (11%); d’aquestes empreses, 3 són de més de 250 treballadors.

L’Ajuntament de Santpedor, i de forma conjunta amb els ajuntaments de la comarca i el Consell Comarcal del Bages des de l’Àrea de Desenvolupament Comarcal, treballen conjuntament  amb l’objectiu de fomentar l’ocupació, el desenvolupament econòmic de la comarca i la promoció de les empreses i la gestió dels polígons industrials.

Igualment, es treballa per la dinamització i millora dels polígons del municipi amb col·laboració amb l’Associació de Parcs Empresarials de Santpedor (APES) i el suport de la Diputació de Barcelona.

L’Ajuntament de Santpedor col·labora amb el Servei de Localització Empresarial del Bages, amb un acompanyament a les empreses que cerquin sòl industrial a la comarca, per facilitar-los la cerca de la nau o terreny que necessitin.

Darrera actualització: 22.12.2021 | 09:27
Darrera actualització: 22.12.2021 | 09:27