Salutació de l'Alcalde

Benvinguts i benvingudes al portal de l’Ajuntament de Santpedor,

Cada cop és més freqüent l’ús de la xarxa per obtenir informació, fer tràmits i gestions i també per participar en la vida quotidiana dels municipis.

L’equip de govern que encapçalo treballa per aconseguir que la nostra administració sigui més àgil, informativa i participativa. I en aquest sentit us presentem el  nou portal de Santpedor. Una web que pretén ser una eina on trobeu amb facilitat com fer tràmits i gestions amb la nostra administració, com podeu participar dels processos informatius i participatius oberts, a la vegada que hi trobareu les informacions i notícies del nostre municipi i podreu fer un repàs a totes les propostes de natura, lleure, oci, patrimoni i cultura que us oferim.

Pretenem que la gestió del nostre municipi sigui una feina transparent, àgil en la resposta de les solucions i amatent a les problemàtiques existents. I també ens presentem al món com un poble de dimensions amables, proper i amb una gran riquesa tant en natura, història, patrimoni, i en la vida comercial i associativa.

Us convidem a navegar per a aquesta eina,

Xavier Codina,

Alcalde de Santpedor

Darrera actualització: 20.12.2021 | 10:11