Turisme

Regidor


Jordi Rojas Grané

Funcions de la regidoria


Santpedor té molts atractius. Més dels que els mateixos veïns i veïnes coneixem. 

Al magnífic entorn natural amb els Aiguamolls de la Bòbila com a joia de la corona, s'hi uneix el valor patrimonial del nostre barri antic. Es conserven alguns portals de l'antic recinte emmurallat, que donen  al nostre barri antic un atractiu caràcter medieval. L'església de Sant Pere, d'origen romànic i eminentment de factura gòtica és un dels elements patrimonials del barri antic. Però Santpedor té molts més elements per conèixer: l'ermita de Sant Francesc i Santa Anna de Claret són els altres dos edificis religiosos que val la pena conèixer. I els vestigis de modernisme, de l'etapa tèxtil. Tot junt conforma el caràcter del nostre poble que en els darrers anys ha crescut urbanísticament i també en dinamisme social, cultural i esportiu.

La regidoria es proposa precisament posar en valor els nostres elements diferents. Volem que Santpedor a més de ser un lloc magnífic on viure, sigui també un lloc agradable per conèixer tant per les propostes, per la seva història com pel desenvolupament de serveis que fan la visita cada cop més important. restauració, allotjament i informació són tres puntals per fer viure Santpedor.

La promoció del turisme a Santpedor també es treballa a nivell comarcal formant part de l'ens Bages Turisme del Consell Comarcal del Bages. La tasca principal és potenciar els punts forts de cada població del Bages per crear sinergies turístiques positives a la comarca.

Deixa't sorprendre! 

Àmbits de treball


Aquesta tasca es porta a terme per mitjà de diferents línies d’actuació:
• Elaboració de material de promoció turística, com son els diferents fulletons, plànols, rutes... que hi ha disponibles a la Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament.
• Promoció del turisme per mitjà de col·laboracions amb organismes externs com el Consorci de Promoció Turística del Cardener amb l’edició de fulletons comarcals, i per mitjà d’iniciatives pròpies, com és la Fira de Sant Miquel.
• Promoció del turisme formant part de l’ens Bages Turisme del Consell Comarcal del Bages.

Darrera actualització: 5.03.2024 | 13:40
Darrera actualització: 5.03.2024 | 13:40