L'opinió del ciutadà

La teva opinió ens interessa. Si tens un tema que vols que coneguem, una queixa o un suggeriment, omple el formulari amb les dades que es demanen i ho rebrem de manera fàcil, ràpida i segura. Si un veí vol fer una queixa i que quedi registrada, la fórmula idònia per fer-ho continua sent la presentació d'una instància que també es pot fer de forma presencial o bé a través de la web. En el cas de les instàncies, es registra la seva entrada i l'administració ha de donar resposta al ciutadà.

Tanca Formulari

Envia'ns la teva opinió

Els camps marcats amb un asterisc (*) són obligatoris.

S'ha d'escriure dues vegades per assegurar que l'escrivim correctament.

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina.

L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.


Darrera actualització: 3.10.2019 | 11:54
Darrera actualització: 3.10.2019 | 11:54