Borsa d'artistes i talents de Santpedor

Què és?


La borsa d'artistes de Santpedor està impulsada per l’Ajuntament de Santpedor amb l’objectiu de llistar artistes de totes les disciplines residents al municipi, fomentar així el talent del poble i que permeti teixir relacions que fomentin la col·laboració (cocreació, producció, comunicació, compartir espais...) en el món de la cultura. L'Ajuntament posa a la vostra disposició un catàleg d'artistes locals per donar-los a conèixer, promocionar-los i que esdevinguin un recurs per a iniciatives culturals que s'impulsin a Santpedor o a altres municipis. 

Catàleg d'artistes locals


Tanca Formulari

Inscriu-te a la Borsa d'artistes i talents de Santpedor

Si ets de Santpedor i estàs vinculat/da a la cultura, en qualsevol dels seus àmbits, inscriu-t'hi perquè en siguem coneixedors, et tinguem present i et puguem fer partícip de la vida cultural del municipi. 

Els camps marcats amb un asterisc (*) són obligatoris.

S'ha d'escriure dues vegades per assegurar que l'escrivim correctament.
*
*

D'acord amb la Llei de Protecció de Dades, us informem que les vostres dades personals s'incorporaran al fitxer del Registre de documents de l'Ajuntament de Santpedor, amb la finalitat de gestionar el tràmit o servei sol·licitat.
No es cediran dades a tercers excepte quan ho requereixi la pròpia tramitació o la persona ho autoritzi expressament. Podeu exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Ajuntament de Santpedor Plaça Gran U d'Octubre, 4, Santpedor (08251) o per correu electrònic a l’adreça santpedor@santpedor.cat indicant clarament en l'assumpte: Tutela de Drets LOPD.


Darrera actualització: 19.11.2021 | 09:24
Darrera actualització: 19.11.2021 | 09:24