Fires de Santpedor

Santpedor celebra diverses fires. Són d'iniciativa municipal dues fires que han anat agafant cada cop més pes al nostre calendari festiu. Hi ha una fira que és més recent a la primavera: la Fira Santpedor en flor. Combina un mercat de flor amb un recorregut on la flor és la gran protagonista amb propostes temàtiques que canvien la fesomia del casc antic. El Santpedor en flor en el seu primer any també es va celebrar a l'hivern. 

Però la fira més emblemàtica de Santpedor és per Sant Miquel. Es tracta actualment una fira de productes naturals, ecològics amb músics i artistes al carrer. La creixent participació de les entitats del poble ha fet que cada cop sigui més participada i disposi d'un programa més variat d'activitats.

També, des de novembre de 2018, Santpedor ha engegat una nova fira que es coneix com "Dissabtes de plaça". Es tracta de dos mercats en un. El primer dissabte de cada mes trobareu mercat de proximitat i ecològic a la plaça Gran i mercat de la rampoina o de segona mà a la plaça de l'Església. També aquest dia el comerç local treu els seus productes al carrer i s'organitzen activitats paral·leles al Born, amb tastos i aperitius. 

Darrera actualització: 3.08.2023 | 10:23