Comunicat de l’Ajuntament de Santpedor pels casos de Covid19 detectats a la residència l’Onada Can Jorba

Dimecres, 9 de desembre de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de Santpedor, juntament amb la direcció de la residència l’Onada Can Jorba, posa en coneixement la detecció d’un brot de Covid19 al centre i envia un missatge de tranquil·litat als familiars d’usuaris mentre es prenen totes les mesures per a controlar el brot i tractar les persones infectades.

CatSalut ha realitzat proves PCR a tots els residents i als professionals. Han donat positiu 43 residents i 5 professionals. D’aquests, la majoria són asimptomàtics i estan aïllats. D’entre els 43 residents afectats, 5 revesteixen gravetat però estan sent tractats a la mateixa residència.

La direcció del centre compta amb suport de professionals per a fer front a aquest brot i cobrir les vacants existents, de manera que es dóna garanties d’assistència i atenció als nostres avis i àvies. També s’ha reorganitzat el centre per donar el millor servei en aquestes circumstàncies i s’han diferenciat zones. Les famílies dels residents estan sent informades, a la vegada que se’ls demana col·laboració.

Des de l’Ajuntament apel·lem a la responsabilitat de tothom i reiterem la necessitat d’extremar les mesures preventives, sobretot d’higiene, distància social i evitar les reunions amb familiars i amb amics per protegir els nostres avis i àvies i protegir-nos a tots. També volem agrair la dedicació del personal de la residència que, com sempre, i sota aquestes circumstàncies, estan atenen els nostres avis i àvies.

Darrera actualització: 09.12.2020 | 13:58