El cicle Testimoni Escènic porta aquest dissabte l’espectacle familiar Agegantats

Dilluns, 15 de març de 2021 a les 00:00

L’exterior de Cal Llovet, concretament l’espai del pàrquing, acollirà aquest dissabte 20 de març a les 12h del migdia l’espectacle familiar Agegantats, de la companyia Cosins-Art, una nova proposta del cicle Testimoni Escènic.

El gegant Narcís i la geganta Roberta, dos gegants inexpressius i de rostre impertèrrit i cos inalterable són els protagonistes d’aquest espectacle familiar en el que topen amb els seus límits encartronats i generen situacions còmiques i entranyables. Aquesta situació els porta a rebel·lar-se contra la pròpia condició de gegants per mostrar la seva part humana.

L’espectacle és gratuït i no cal reserva prèvia. Es farà a l’exterior per garantir totes les mesures de seguretat i prevenció contra la Covid-19 i es demanarà als assistents que seguin per grups bombolla.

El passat 27 de febrer Santpedor ja va acollir un altre espectacle familiar dins el cicle Testimoni Escènic. Bellboy’s circus, de la companyia Total Circ, va tenir molt bona rebuda i èxit de participació en una proposta de circ i acrobàcies on tres botons i un gran hotel n’eren els protagonistes.

Darrera actualització: 15.03.2021 | 08:51