Aquest diumenge 20 d'octubre arriba el festival de teatre Test a Santpedor

Dimecres, 16 d'octubre de 2019 a les 00:00

Per tercer any consecutiu es programa a Santpedor el Festival test, el festival en xarxa d'arts intenses, de prop i curta durada. En xarxa perquè el Test es programa a fins a 10 municipis del Bages, Berguedà i Moianès; intens perquè es poden veure fins a tres espectacles en una sola tarda i de curta durada perquè cada una de les propostes no dura més de mitja hora. L'inici és a les 5 de la tarda des de la plaça Gran. En aquest punt es distribuiran els espectadors en els diferents espais escènics.

Santpedor és un dels municipis on el festival Test que arriba enguany a la tercera edició més suport compta. Les propostes d'aquesta edició són:

- Born to be a la Plaça de la Font ( en cas de pluja al Born)

- Animus Box a l'Escola Municipal de Música, a l'auditori Maria Espinalt al 2on pis

- Tot esperant Joel Joan a la capella de Sant Andreu

El TEST, és un festival que neix de la xarxa Testimoni Escènic, on l'Ajuntament de Santpedor en forma part, d'arts intenses, de prop i de curta durada, obert a propostes de diferents expressions artístiques, per espais reduïts i no convencionals, on la distància entre públic i artistes és mínima, fent augmentar l'experiència del públic i la intensitat de l'espectacle.

 

Ja és la seva tercera edició i enguany ja arribarà a 10 poblacions més del Bages, Berguedà i Moianès.

 

Més info festivaltest.cat

Darrera actualització: 17.10.2019 | 14:23