Cursa d'orientació diumenge 27 de maig a Santpedor

Dijous, 17 de maig de 2018 a les 00:00

El proper diumenge dia 27 de maig,  a partir de les 10 del matí, comença una cursa d'orientació familiar des de la Plaça Gran de Santpedor organitzada conjuntament per l'Ajuntament de Santpedor i el club d'orientació de la UPC amb motiu del dia Internacional d'acció per a la salut de les dones que es commemora, l'endemà, dia 28. Mitja hora abans de l'inici es farà una explicació del funcionament de la cursa al mateix punt de sortida. 

La cursa d'orientació que se celebrarà diumenge 27 sortira a les 10 del matí des de la plaça Gran de Santpedor. La voluntat dels organitzadors, Ajuntament i club d'orientació de la PUC, és la promoció de la salut i en especial de les dones coincidint amb el dia internacional d'aquest temàtica. A Santpedor no és la primera cursa d'orientació que s'organitza però sí és la primera vincula a aquesta commemoració. Tots els interessats a participar-hi, adjuntem el link per a les inscripcions: Formulari inscripcions. Les inscripcions són gratuïtes. 

Abans de la cursa, a 2/4 de 10 del matí, al mateix punt de sortida s'explicarà breument el funcionament d'una cursa d'aquestes característiques per a totes les persones que no hi han pres mai part. es recomana portar bruixula si en teniu. Igualment la cursa consistirà en 2 hores intentant aconseguir cobrir el màxim de fites possibles.

 

 

Darrera actualització: 18.05.2018 | 12:46