El Centre Excursionista 2x2 portarà un any més la Flama del Canigó a Santpedor la Nit de Sant Joan

Dilluns, 21 de juny de 2021 a les 00:05

Santpedor viurà un any més la tradicional encesa del peveter amb la Flama del Canigó la Nit de Sant Joan, a càrrec del centre excursionista 2x2.

A les 18.30h els caminants que vulguin participar-hi baixaran la flama des de Castellnou i a l’arribada a Santpedor cap a les 21h es farà la lectura del manifest d’Òminum Cultural a la plaça Gran U d’octubre, l’encesa del peveter i l’actuació dels Castellers de Santpedor.

El Centre Excursionista 2x2 coordinarà la baixada de la Flama des del Canigó fins a Santpedor. El primer tram fins a la collada de Toses es farà en cotxe i allà tres campiones de Santpedor la baixaran fins a Berga amb bicicleta de carretera. Seran la Maria Costa, campiona olímpica juvenil d’esquí de muntanya, la Nerea Marfil, campiona de Catalunya sub-23 de BTT i la Núria Noguera, campiona de Catalunya de duatló contrarellotge. A Berga el grup de BTT agafarà la flama i farà el recorregut de la Berga-Santpedor fins a Castellnou de Bages. Allà, es farà la lectura del manifest a l’Ajuntament i els caminants que vulguin participar-hi baixaran la flama fins a Santpedor, on es farà l’encesa del peveter, la lectura del manifest i hi actuaran els castellers de Santpedor.

 

Darrera actualització: 22.06.2021 | 16:51