L’Ajuntament de Santpedor porta a consulta aquesta tardor el futur de les vaquetes a la Festa Major

Dijous, 5 de setembre de 2019 a les 00:00

L’equip de govern acorda fer un procés participatiu aquesta tardor perquè el poble decideixi en votació la continuïtat de les vaquetes a la Festa Major. El procés participatiu ha d’estar enllestit abans d’acabar l’any. S’obre un termini previ a aquest procés participatiu de consultes a les entitats implicades. Les vaquetes van ser tema de debat durant la darrera campanya electoral.

L’equip de govern de Santpedor ha decidit impulsar aquesta tardor una consulta als veïns sobre la presència de vaquetes als actes de la Festa Major del poble. La consulta es vol realitzar aquesta tardor per tenir una decisió presa abans d’elaborar els pressupostos del 2020. La Festa Major amb les vaquetes va ser un dels temes de debat a les passades eleccions municipals i els dos grups que formen l’equip de govern, ERC Santpedor i Junts per Santpedor, van acordar que el futur de les vaquetes a la Festa Major del poble s’ha de decidir en un procés participatiu.

En la reunió posterior a la primera Junta de Govern Local després de vacances celebrada aquest dimarts passat s’ha acordat portar a terme la votació dels veïns i veïnes aquesta mateixa tardor. Ara l’equip de govern obrirà una roda de consultes amb les entitats implicades abans de presentar la data, la pregunta i les característiques de la votació. Els detalls de la consulta es donaran a conèixer a finals de setembre.

Darrera actualització: 05.09.2019 | 14:36