L’Ajuntament presenta l’oferta formativa per al curs 2022/2023

Dimecres, 29 de juny de 2022

L’Ajuntament de Santpedor posa un any més a disposició de la ciutadania un programa de formació contínua i tallers de formació i lleure per al curs 2022/2023. El període d’inscripció serà del 4 al 29 de juliol a les oficines de l’Ajuntament o a través de la seu electrònica.

L’oferta formativa de l’aula d’adults compta amb classes d’anglès, català i informàtica amb fins a 10 grups d'anglès, quatre nivells de català i quatre grups d'informàtica. El nombre màxim d'alumnes per grup és de 12 excepte la informàtica que és de 6. L'oferta de cada grup dependrà de les places disponibles. Tots els alumnes inscrits a català o anglès que no facin iniciació hauran de passar una prova de nivell entre el 7 i el 9 de setembre a les a les oficines municipals (caldrà demanar hora per fer la prova). La xerrada informativa per a nous alumnes tindrà lloc el dijous 15 de setembre a les 18h a la capella de Sant Andreu.

Pel que fa als tallers de formació i lleure, l’oferta municipal compta amb ceràmica, Tai-txi, zumba, gimnàstica per a majors de 65 anys i cicle de caminades per a majors de 65 anys o pensionistes. Excepte el de ceràmica que el mínim de participants és de 5 i el màxim de 12, per a la resta de tallers el mínim per a fer l'activitat és de 10 i el màxim de 30. El cicle de caminades no té un mínim però si un màxim de 60 participants i és una activitat gratuïta.

Per la seva banda, el Lokal de la Vila oferirà a partir del mes de setembre cursos oberts a la ciutadania amb prioritat per als joves. La programació es publicarà a part.

Darrera actualització: 29.06.2022 | 08:43