L'Empartxada arranca demà dijous la festa major de Santpedor

Dimecres, 6 de juny de 2018 a les 00:00

La 5a edició de l'Empartxada a la plaça Catalunya amb l'actuació dels bous de foc, una botifarrada, el vídeo promocional de la Festa Major, l'assaig del Flashmob pel pregó i el concert del grup Septimo A arranquen els actes de la Festa major de Santpedor amb més participació de penyes, un total de 56

Santpedor arranca demà dijous la Festa Major que durant 5 dies, fins dilluns, omplirà de festa el poble. Els actes de la primera jornada es concentren a la plaça Catalunya i cada cop estan agafant més volada especialment entre la gent jove de Santpedor amb la 5a edifició de l'Empartxada. La festa comença a les 20h amb l'actuació dels bous de foc. ta,bé se celebrarà una botifarrada popular i es passarà el vídeo promocional de la Festa Major que després podreu veure al canal youtube de l'Ajuntament. La primera de les 5 jornades festives es clourà amb el concert del grup Septimo A.

Divendres la festa continuarà amb els actes institucionals: els pregons infantil a càrrec del consell dels infants i el pregó institucional, enguany amb la figura d'Albert Estiarte, adjunt a  i el tret de sortida amb l'entrada de penyes i colles a la plaça. Enguany s'ha arribat a una xifra rècord de penyes inscrites amb un total de 56 penyes registrades que suposen prop de 1.600 persones. El programa d'actes que podeu consultar en aquets link té més d'una cinquantena de propostes. 

Darrera actualització: 07.06.2018 | 11:34