Millores al carril bici i nova zona de petó i adéu davant de l’Institut

Divendres, 22 d'octubre de 2021 a les 00:05

L’Ajuntament de Santpedor ha fet algunes actuacions per millorar la circulació i la seguretat al carrer Convent i camí de la Riereta, davant de l’institut d’Auro.

Per una banda, s’han fet millores al carril bici, afegint-hi unes pilones per evitar que els cotxes hi estacionin. Per altra banda, s’ha habilitat una zona al camí de la Riereta perquè els cotxes puguin aturar-se com a màxim 2 minuts en el moment d’entrada i sortida d’alumnes a l’Institut.

La zona de “Petó i Adéu” està pintada de verd i blanc i està senyalitzada com si fos una parada de taxis. Els horaris són de dilluns a divendres des d’un quart d’hora abans fins a un quart d’hora després de l’entrada i sortida d’alumnes a l’institut. Per tant, no es pot aparcar de dilluns a divendres de 7.45h a 8.15h i de 14.15 a 14.45. L’escola Llissach també compta amb una zona de petó i adéu, que es va posar en marxa a principis del 2020 i ha donat molt bon resultat.

Les regidories de mobilitat i educació preveuen que aquestes millores facin més àgil l’entrada i sortida de l’institut. Properament estan previstes més actuacions que facilitaran la mobilitat de la zona, amb l’ampliació de zones d’aparcament municipal.

Darrera actualització: 22.10.2021 | 14:59

Imatges

Petó i adéu institut