Obre la piscina municipal i s'amplia la venda prioritària d'abonaments a persones empadronades de Santpedor

Divendres, 3 de juliol de 2020 a les 00:00

Avui hem obert la piscina municipal de Santpedor. Els que ja hi aneu avui, heu de saber que hem estat treballant per reformar completament la piscina gran i, malgrat la Covid19 i els problemes tècnics i elèctrics de darrera hora, avui ja l'estem omplint i demà estarà disponible.

Un altre tema que us volem informar és que AMPLIEM fins el proper dijous dia 9 de juliol la compra preferent d'abonaments per a les persones empadronades a Santpedor.

Les persones no empadronades podran fer-ho a partir del dia 10 de juliol.

Us actualitzem en quines condicions i amb quines normes s'obre enguany aquesta instal·lació (us adjuntem un quadre resum).

ACCÉS/AFORAMENT: Des dels organismes sanitaris es recomana prevenció davant els nous brots de Covid19 a Catalunya. S'ha establert un nou sistema per definir l'aforament d'una piscina municipal que té en compte quanta gent es recomana per metre quadrat en l'espai al voltant dels vasos de les piscines, és a dir a l'entorn (gespa, sorra, parterra). Així, a la piscina de Santpedor caben, segons aquest paràmetre, 734 persones. A més, seguint les recomanacions sanitàries, la piscina obrirà amb una limitació en l'aforament, de manera que es permet l'accés inicialment de 600 persones.

MIREU L'AFORAMENT DE LA PISCINA ONLINE: Qui vulgui podrà saber el nombre de gent que hi ha a la piscina en tot moment gràcies al sistema de control d'accés que permet veure a la pantalla de l'entrada de la piscina el número de persones que hi ha i que també es veurà a la pàgina d'inici de la web de l'Ajuntament.

És important saber que en el moment que hi hagi 450 usuaris i usuàries a la piscina, l'accés quedarà restringit únicament per a abonats.

SEGURETAT/PREVENCIÓ: Pel que fa a les normes de seguretat, ho trobareu també al quadre resum adjunt.

Us demanem que respecteu aquestes normes i gaudiu del bany amb respecte i prudència. La salut vostra és la salut de tots.

Darrera actualització: 03.07.2020 | 11:01