Reunió de coordinació i inici de curs de l'escola bressol els Gallarets

Dimarts, 8 de setembre de 2020 a les 00:00

L'escola bressol municipal Els Gallarets ja ha obert aquest dilluns dia 7 les seves portes i ha rebut els primers nens i nenes. Divendres es va fer la reunió de coordinació i el regidor d'educació Agustí Comas i l'alcalde de Santpedor, Xavier Codina van visitar el centre. Durant la reunió de coordinació entre Ajuntament, direcció i també amb la nova gestió del centre, a càrrec de Fundació Pere Tarrés, es va revisar el pla de reobertura i els protocols de seguretat e higiene que se segueixen. També es va avaluar  l'organització horària i els grups establerts.

L'escola obre amb 70 nens i encara disposa de places lliures. S'obren 7 aules en un dels inicis de curs més fluixos que ha viscut el centre enmig d'aquesta situació excepcional per la Covid19.

 

Durant aquests primers dies de setembre, l'equip de professionals ha mantingut reunions amb les famílies i ha preparat el centre per a rebre els més menuts de casa.

Tot i el relleu a la gestió, l'equip de professionals és el mateix.

L'alcalde i el regidor han coincidit a encoratjar els professionals en aquest curs atípic que s'enceta i ha elogiat la feina feta fins i tot en els mesos d'obertura al juny i juliol quan el centre va obrir extremant les mesures de seguretat i higiene.

Dilluns comencen els nens que ja anaven a l'escola bressol l'any passat i el dia 14 ho faran els nens que s'estrenen al centre.

Darrera actualització: 08.09.2020 | 14:12