Santpedor consolida la fira de la flor de primavera

Dilluns, 7 de maig de 2018 a les 00:00

La pluja no va desencoratjar els visitants que van visitar la segona edició de la fira Santpedor en flor de primavera. Places, carrers i portals del Barri Antic es van decorar amb flors amb temes de jocs i contes clàssics

Santpedor ha consolidat a la segona edició la fira de la flor de primavera, el Santpedor en flor. Tot i la pluja, no es va haver d’anular cap de les activitats previstes i els visitants van poder passejar pels més de 12 espais on passaven coses: mercat de flor, degustacions, exposicions fotogràfiques, de dibuixos, mostres de bonsais, actuacions musicals i el plat fort, les ornamentacions florals al Barri Antic amb temàtiques de jocs i contes clàssics.

 

Les entitats a més van aprofitar per organitzar diverses activitats paral·leles amb una molt bona acollida. El 2x2 va fer una caminada matinal dissabte amb prop d’una trentena de participants que van poder conèixer de la mà d’un biòleg els camins florals de l’entorn de santpedor. Així arrancava el cap de setmana de la Fira que és possible gràcies a la implicació de més d’una vintena de voluntaris que han treballat els darrers dies en els muntatges florals. Els carrers i portals han estat decorats sota la direcció de dues floristes: Montse Baraldés i Montse Cambero i amb la temàtica de contes clàssics. I el Santpedor Art i Creació es va encarregar de l’ornamentació de les places de l’Església i de la Font on es va poder veure un món de jocs de grans dimensions i molta flor. Els visitants es van poder transportar al món d’Alícia al País de les Meravelles, Blancaneus, Hänsel i Gretel, Jac i la Mongetera màgica i el Patufet. I també van poder veure si estaven ben posades les fitxes del dòmino gegant que es va muntar amb flors o el parxís amb un dau de grans dimensions en ganxet.

La Nit de contes, un èxit

Dissabte al vespre el temps va respectar una activitat que enguany es feia per primera vegada i que va tenir una magnífica acollida: la Nit de contes. L’actriu Mireia Cirera va reinterpretar els contes clàssics que tenien escenes als carrers de Santpedor. Ho va fer amb grans dosis de bon humor i actualitzant els costums dels personatges a l’actualitat. Les pomes de la Blancaneus havien estat tractades genèticament, l’Alícia al País de les Meravelles portava mòbil i Hansel i Gretel jugaven a la play, així fins a fer dibuixar molts somriures en l’hora i mitja del recorregut nocturn amb desenes de participants. També va tenir molt bona acollida una de les accions que es van fer l’any passat, la visita a la Font de les Escales, al subsòl de Santpedor.

Darrera actualització: 07.05.2018 | 14:39

Imatges

Alícia al País de les Meravelles Parxís a la plaça de la Font