Santpedor perd Jordi Falip i deixa un immens buit al teixit associatiu del poble

Diumenge, 25 d’octubre de 2020

Avui tenim una mala notícia. Aquest matí ha mort als 54 anys el nostre veí Jordi Falip Sabartés quan anava en bicicleta pel terme de Castellnou. L'intent de reanimar-lo no ha succeit i ha deixat un buit immens al teixit associatiu del poble.

Als anys 90 va ser un dels impulsors en la recuperació de l'Aiguamoll de la Bòbila, de la mà del grup Gestió i Estudi del Medi. Encara hi continuava estretament lligat i en feia el manteniment. En aquesta vessant medioambiental, es declarava un amant de la natura (vegeu l'àmplia entrevista que li va dedicar Regió7 el 13 de maig del 2018. Les fotos que us adjuntem pertanyen a aquesta entrevista 📸 Arxiu Regió7/Salvador Redó).

 

Estava vinculat des de fa prop de més de 30 anys a l'ADF Defensors del Bosc, i també havia estat membre cofundador de la plataforma Montsalat, contrària als abocaments de l'extracció potàssica de les mines del Bages.

En l'ambit socio-cultural va ser membre de la coral Escriny, de la qual havia estat president els anys 90. Durant la seva etapa es va impulsar la compra del local de la coral que juntament amb diversos membres del cor van restaurar. També va ser actor de La Tramoia, i entre altres coses era col·laborador de la Festa dels Tres Tombs que se celebra cada any al poble per Sant Antoni Abat. A més, Jordi Falip va ser membre de l'Ampa de l'escola la Serreta, molt actiu en impulsar la nova escola.

Des d'aquestes ratlles volem fer arribar el nostre més sincer condol a la seva família i especialment a la seva esposa i els seus fills. Persones com el Jordi, i el seu constant treball per fer de Santpedor un poble millor, deixen una empremta molt gran.

Darrera actualització: 29.10.2020 | 14:04