Tret de sortida de la Festa Major amb el pregó institucional de la infermera Berta Rodoreda

Divendres, 7 de juny de 2024

El pregó institucional amb la Berta va fer ple ahir a la Capella i finalment, es va traslladar a fora a la plaça Gran U d'Octubre, en un acte emocionant, que entre totes les santpedorenques i santpedorencs allà presents el van fer molt especial!

El regidor de Fires i Festes, Jordi Rojas Grané, va fer la presentació i va entregar el cartell guanyador a la il·lustradora que ha guanyat el premi del concurs de cartells d'enguany, Núria Viladés Torradas.

Tot seguit l'alcalde de Santpedor, Agustí Comas Guitó, va compartir l'impacte que ha tingut la Berta com a professional i com a persona al poble. La pregonera infermera i investigadora del CAP de Santpedor, Berta Rodoreda-Pallàs, va posar de valor en el seu discurs la força de la comunitat santpedorenca i la importància que té l'entorn per una bona salut física i mental.

Un pregó institucional amb una plaça Gran que també va comptar amb la presència dels regidors i regidores del consistori i familiars de la Berta, amb un públic que va acabar aplaudint dempeus molt emocionat.

Finalment, l'alcalde va entregar el facsímil de Santpedor a la pregonera.

Un honor comptar amb una gran professional d'Infermeria i amb tant talent humà a Santpedor

Després va tenir lloc la XI Empartxada a plaça Catalunya, amb la botifarrada i l'Empartxafoc amb l'actuació dels Bous de Foc i els Batukad'or, que van donar pas al concert de Mitjanit.

Podeu tornar a veure el pregó a través del YouTube.

Podeu revisar els actes de la Festa Major a través del programa en línia.

Darrera actualització: 8.06.2024 | 17:43