Unes 250 persones assisteixen a la projecció de "No vull ser un heroi" en un acte emotiu ple de sorpreses

Diumenge, 28 de gener de 2024

Unes 250 persones van omplir ahir al vespre el Convent per assistir a la projecció del curtmetratge "No vull ser un heroi", basat en el conte infantil que porta el mateix nom i que explica la història de quatre infants que han patit càncer.

Va ser un acte molt emotiu, conduït per Mònica Coll Amela, que va comptar amb la presència de l'Abril Coll Santamaria, adolescent santpedorenca que va patir leucèmia quan era ben petita i que ha servit d'inspiració pel llibre i el documental. Ella mateixa va explicar la seva història al públic, que també va poder conèixer el funcionament de Mua Solidaris a través del seu president, Lluís Sanromà, l'associació que organitzava l'acte i que recull fons per a la investigació del càncer infantil. Tots els beneficis van destinats a l'Hospital Sant Joan de Déu.

La presentació va comptar amb la interpretació de la banda sonora del curt "Hi ha dies" a càrrec de Marta Peralta Geis, acompanyada d'una coral infantil i orquestra, en una versió que ha composat el pare de l'Abril, Jordi Coll. A més, van tancar l'acte amb la interpretació d'una cançó inèdita que es va fer per l'escena final, però que no surt al curt: "Agafa'm la mà". Tot el Convent va acabar cantant la tornada en una clausura de l'acte emocionant.

Abans d'aquesta darrera interpretació de la cançó, el director del curt, Joan Paüls Vergés, va explicar com es va rodar "No vull ser un heroi" i va compartir algunes anècdotes amb els actors i actrius, que també van assistir a la projecció. L'alcalde de Santpedor, Agustí Comas Guitó, va dirigir unes paraules d'agraïment a l'associació i a les famílies, per compartir la seva història i per col·laborar en la recerca contra el càncer.

Podreu trobar el conte "No vull ser un heroi" amb una pàgina amb QRs per veure el Curt i escoltar les cançons, a la llibreria El Timbaler de Santpedor i també es pot comprar en línia a través del web de Mua Solidaris.

"No vull ser un heroi" és un projecte solidari dirigit per Joan Paüls, impulsat per l'ONG MUA Solidaris, i acompanyat de la Generalitat i de l'hospital Sant Joan de Déu.

Darrera actualització: 29.01.2024 | 10:18