Maria Roser Llobera Polo

Sumem x Santpedor (Junts - Compromís Municipal)

Regidora - Tercera Tinent d'Alcalde

Soc Roser Llobera Polo, nascuda a Lleida el 26 de març de 1979, divorciada i mare de l'Èlia i l'Arlet. Em considero una persona propera, treballadora, cooperativa i nexe de molts grups d'amics diferents.

En l'àmbit acadèmic, disposo del Màster de Formació del professorat de Secundària en l'especialitat d'Economia, Empresa i Comerç per la Universitat Antonio Nebrija de Madria (MBA), llicenciada en Economia per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) de Barcelona i Diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat de Lleida (UdL).

Professionalment soc professora de Matemàtiques a l'institut de Vic i paral·lelament estic actualment disposant opositant al cos de professor d'ensenyament secundari en la modalitat d'Economia.

La meva passió i motor de vida són les meves filles. Gràcies a elles soc professora, la meva vocació professional. En el meu temps lliure m'agrada el contacte amb la natura, perdre'm pels camins i caminaets de l'entorn de Santpedor i comarca fent esport i oxigenant la ment amb moments per mi.

La meva incursió en el món de la política ha seguit una successió aritmètica coherent passant d'observadora (2011-2015) a estar a l'oposició (2015-2019), a formar part del govern de Santpedor amb Junts per Santpedor (2019-2023) i ara amb Sumem x Santpedor.

Durant aquests anys he liderat la regidoria de Joventut, Infància i Participació Ciutadana, regidories lligades a la meva manera de fer i ser.

 

 

Darrera actualització: 5.01.2024 | 10:58