Les inscripcions per a l’oferta formativa del curs 2021-22 seran del 27 de juliol al 4 de setembre

Dilluns, 12 de juliol de 2021 a les 00:00

A partir del 27 de juliol i fins al 4 de setembre es podran formalitzar les inscripcions del programa de formació contínua per a majors de 16 anys, així com també als tallers de formació i lleure i als cursos organitzats al Lokal de la Vila. Els interessats podran inscriure-s’hi a l'Ajuntament de 9 a 14h. 

L'Ajuntament posa a disposició de les persones de més de 16 anys una nova oferta de l'aula d'adults d'anglès, català i informàtica amb fins a 10 grups diferents d'anglès, tres nivells de català i cinc grups diferents d'informàtica. El nombre màxim d'alumnes per grup és de 12 excepte la informàtica que és de 6. L'oferta de cada grup dependrà de les places disponibles. Tots els alumnes inscrits a català o anglès que no facin iniciació hauran de passar una prova de nivell el dia 9 de setembre a les 18h a la Capella de sant Andreu.

També fins al 4 de setembre qui ho desitgi es pot inscriure als tallers de formació i lleure: cerámica, Tai-txi, zumba, gimnàstica per a majors de 65 anys o bé al cicle de caminades per a majors de 65 anys o pensionistes. Excepte el de ceràmica que el mínim de participants és de 5 i el màxim de 12, per a la resta de tallers el mínim per a fer l'activitat és de 10 i el màxim de 30. El cicle de caminades no té un múinim però si un màxim de 60 participants.

Per la seva banda, el Lokal de la Vila també ha presentat la seva oferta de cursos oberts a tothom amb prioritat per als joves. En l'oferta existent hi ha curs de coreografies, curs de pre-monitor/a i de monitor d'activitats de lleure infantil i juvenil, curs de primers auxilis i curs de cuina jove.

 

Darrera actualització: 12.07.2021 | 11:21