Arranca el programa persianes obertes a Santpedor

Dijous, 13 de desembre de 2018 a les 00:00

Un cens elaborat per la regidoria de promoció econòmica situa en més d'una vintena els locals buits al Barri Antic de Santpedor. Ara un programa que porta per lema "Persianes obertes" posa en contacte persones que volen llogar aquests locals amb els seus propietaris amb la mediació de l'Ajuntament.

La regidoria de promoció econòmica de l'Ajuntament de Santpedor ha arrancat aquest mes una nova iniciativa  per dinamitzar el Barri Antic del poble.

Es tracta d'un programa que porta per títol "Persianes obertes" i que posa en contacte a persones que volen llogar un local al Barri Antic i els propietaris de locals que en aquests moments estan buits. Aquesta idea sorgeix d'un cens elaborat sobre el nombre de locals buits al centre històric del poble. Actualment sobrepassa la vintena. Molts propietaris van manifestar durant l'elaboració del cens la seva voluntat de llogar l'espai sempre i quan hi hagués un mediador de confiança, paper que juga ara l'Ajuntament. O sigui que tant si teniu un local i us voleu adherir a la campanya com si sou dels que us plantegeu obrir un negoci, no dubteu a posar-vos en contacte amb l'Ajuntament. Us adjuntem el cartell amb tota la informació.

Darrera actualització: 13.12.2018 | 19:11