Festa Major

 • Festa Major 2023

  Festa Major 2023: del 8 al 12 de juny

  Estem al principi de juny, i ens arriba la nostra festa més esperada, la Festa Major. Són uns dies on a Santpedor es respira ambient de festa, sortim al carrer, per participar, gaudir i retrobar-nos amb els amics i familiars. Des de la comissió de festes hem treballat  er fer un programa d’actes on petits i grans hi pugueu trobar i triar les propostes més convenients. Volem agrair des d’aquí a les nostres entitats, a les penyes, als diferents patrocinadors i al personal de l’Ajuntament, la implicació que han tingut per col·laborar i fer  ealitat aquesta Festa Major. Us convidem a participar de tots els actes, a posar la bandera de Santpedor als balcons, i a viure-la intensament amb molta alegria, civisme i respecte per a tothom. La bona convivència també forma part de l’èxit de la festa. Que  tingueu molt bona Festa Major. Visca Santpedor!

  Comissió de festes

 • Festa Major 2022

  Festa Major 2022: del 9 al 13 de juny

  Arriba el mes de juny, l'estiu i una de les festes més esperades al poble, que després de dos anys es podrà celebrar sense restriccions. Deixem enrere una pandèmia sense oblidar tot el que hem viscut però mirant endavant amb optimisme. 

  Recuperem la il·lusió i les ganes de retrobar-nos i de compartir la Festa Major plegats amb un programa d'actes farcit de propostes per a grans i petits. Us convidem a participar-hi, a posar la bandera de Santpedor als balcons i a viure la Festa Major molt intensament i amb alegria, però també amb civisme i respecte. La bona convivència també forma part de l'èxit de la festa. 

  Des d'aquí volem agrair la implicació de les entitats del poble, a les penyes, als patrocinadors, al personal de l'Ajuntament i a totes les persones que col·laboren d'una manera o altra per fer realitat aquesta festa. 

  Que tingueu molt bona Festa Major! 

  Comissió de festes

 • Festa Major 2021

  Festa Major 2021: del 10 al 14 de juny

  Iniciem el mes de juny. Això vol dir que ens arriba l’estiu i també una de les nostres festes més esperades: la Festa Major. Ara fa més d’un any que les nostres vides van canviar completament. Una situació del tot inesperada ens va fer aturar de cop. Enguany, encara amb moltes incerteses, però també amb molta il·lusió, us presentem un programa de festes adaptat a les normatives actuals i que esperem que us agradi.

  Volem agrair des d’aquí a les nostres entitats, a la comissió de penyes i al personal de l’Ajuntament, la implicació que han tingut en l’organització de la nostra festa. Us convidem a participar de tots els actes de la Festa Major, a posar la bandera de Santpedor als balcons, i a viurela molt intensament, amb alegria, i també amb civisme, respectant les mesures establertes en cada moment: la bona convivència que, també, forma part de l’èxit de la festa. Que tingueu una molt bona Festa Major. Gaudiu-la. Salut per a tothom. Visca Santpedor!

 • Festa Major Confinada 2020

  Santpedor ha dissenyat un programa per a una festa major confinada perquè tothom pugui gaudir de la festa des de casa i amb respecte a la situació d'emergència actual. Amb el lema Festa Major Santpedor 2020 versió confinada, l'Ajuntament reconeix que no és la festa que les veïns i les veïnes voldrien però és la festa que podem fer. Per això s'ha volgut marcar amb actes per viure des de casa l'inici i el final. Dijous comencem amb la presentació del VÍDEO i CANÇÓ de la FM confinada. La cantautora santpedorenca Anaïs Vila i el cantant d'Strombers que viu a Santpedor, Ferran Gallart, amb arranjaments  i producció de Gerard de Pablo han versionat la cançó de Strombers “Festa Major” per a adaptar-la a la situació de confinament amb què es presenta la nostra festa major.  El vídeo dirigit també per un professional local ens farà reviure amb participació de molta gent aquesta adaptació musical.

  Serà el primer dels actes previstos perquè visqueu la FM des de casa en família o amb amics al carrer però en grups reduïts, respectant les normes decretades per salut. Acabarem amb tronada i castell de focs.

  Per entremig? Cercaviles perquè les espereu a casa, xaranga que vindrà on sigueu, concursos, exposició, propostes d’entitats i penyes.

  No podia ser com volíem, hi ha una situació d’emergència sanitària, però farem FM #versioconfinada

 • Festa Major 2019

  Festa Major 2019: del 6 a l'10 de juny

  Santpedor es vesteix de Festa Major del 6 a l'10 de juny. És moment per sortir al carrer per participar, gaudir i compartir l’ambient de festa que s’impregna per tot el poble. Des de la comissió de festes hem treballat per fer un programa d’actes on petits i grans hi pugueu trobar i triar la proposta que més us agradi. Volem agrair des d’aquí a les Penyes, a les nostres entitats i als diferents patrocinadors la implicació que han tingut per col·laborar en la nostra festa i donar-li aquest color tan especial que té. A aquesta pàgina hi trobareu els actes i també el programa en format pdf per si us el voleu descarregar. Bona Festa a tothom!

Darrera actualització: 11.06.2020 | 20:16
Darrera actualització: 11.06.2020 | 20:16