Noves ubicacions dels col·legis electorals a les eleccions del 14F

Dijous, 4 de febrer de 2021 a les 00:00

S'han canviat les ubicacions dels col·legis electorals per les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 14 de febrer.

Es tracta d’una mesura per garantir la seguretat i prevenció arran de la pandèmia, amb espais més grans, diferents accessos d’entrada i sortida i amb ventilació constant i adequada. Els col·legis electorals, tradicionalment ubicats a la Biblioteca Pare Ignasi Casanovas, la Capella de Sant Andreu i l’escola Riu d’Or, es traslladen als següents punts:

  • Cal Llovet
  • El Born
  • Convent de Sant Francesc

Tots els vilatans amb dret a vot rebran la targeta censal amb la informació actualitzada de les meses electorals.

Mesures de seguretat

L’Ajuntament ha treballat amb els protocols de la Generalitat per garantir uns espais electorals segurs. Els punts d’accés i de sortida seran independents per evitar el creuament de persones, i les cues d’espera es faran a l’exterior, respectant la distància d’1,5 metres. A l’interior, es garantirà un espai d’1,5 metres entre els electors, entre els membres de les meses i hi haurà un límit de meses dins el col·legi electoral ¡, que també estaran a dos metres de distància. Tots els espais comptaran amb punts dispensadors de gel hidroalcohòlic i es netejarà i desinfectarà l’espai abans, durant i després del seu ús el dia de la votació.

S’aconsella dur el sobre amb la papereta ja preparat des de casa i així reduir el temps d’estada al col·legi electoral  i minimitzar el risc de contagi. Per aquest motiu, la Generalitat farà una tramesa única de sobres i paperetes a tota la ciutadania.

 

Darrera actualització: 04.02.2021 | 09:10