Aquest diumenge, matinal solidària

Dimecres, 17 de novembre de 2021 a les 00:00

Aquest diumenge se celebra la matinal solidària. Entre  les 10 i les 14h, la plaça Gran U d’Octubre es tornarà a omplir de solidaritat en la matinal que organitzen les escoles de la Xarxa educativa de Santpedor i coordina l'AFA de l'Escola Riu d'Or.

La matinal pretén recollir fons per a sis entitats sense ànim de lucre: Proide Bages, Càritas, CR TEA, Rokpa i El meu nen de Bulgària i Acció solidària amb el Sàhara. Durant tot el matí es podran comprar manualitats fetes per l’alumnat del poble en diferents parades repartides per la plaça i també hi haurà xocolatada (es recomana que cadascú porti el seu got de casa).

La matinal d’aquest any proposa als infants de Santpedor participar al joc de la llufa solidària, a través del qual podran guanyar un joc de taula. Durant el matí els participants hauran de localitzar les sis llufes amagades per la plaça i escriure la localització en una butlleta que hauran de dipositar en una urna. Al final de la matinal hi haurà el sorteig de la butlleta guanyadora, que rebrà un joc de taula.

Cloenda del projecte ‘Camins d’anada’

Coincidint amb la matinal solidària, el mateix diumenge també es farà la cloenda del projecte Camins d’anada, que es va encetar la setmana passada a Santpedor i on 15 persones van reflexionar sobre la migració a través de l’art. De 10 a 14h es podrà veure una exposició artística a la capella de Sant Andreu i a partir de les 11h a La Nau es farà un interpretació artística a càrrec dels participants al taller.

 

Darrera actualització: 17.11.2021 | 12:35

Imatges

Matinal solidària