Finalitzen les obres d’urbanització del carrer Pau Casals, l’accés a la nova escola La Serreta

Dijous, 1 de setembre de 2022 a les 00:00

Aquesta setmana han finalitzat les obres de nova urbanització d’un tram del carrer Pau Casals, situat davant de la nova escola La Serreta, equipament actualment en construcció.

El projecte d’urbanització, que ha tingut una durada aproximada de tres mesos i un cost de prop de 200.000€, ha fet arribar les xarxes de serveis al nou CEIP La Serreta, dona accés als vianants i ha creat un ampli accés davant de la nova escola per facilitar la recollida d’alumnes amb vehicle. El projecte també inclou la creació de voreres davant dels accessos de l’escola, la propera col·locació de mobiliari urbà, la creació d’una zona de “petó i adéu” i la creació de les xarxes de serveis i telecomunicacions, entre d’altres.

El nou edifici s’estrenarà a principis del 2023
Les obres de la nova escola, que està portant a terme el departament d’Educació des de finals del 2020 en uns terrenys cedits per l’Ajuntament de Santpedor, està previst que estiguin enllestides a finals d'aquest any. El trasllat definitiu del mobiliari es faria durant les vacances de Nadal, i per tant, el segon trimestre d’aquest nou curs escolar ja es faria al nou edifici de La Serreta.

Darrera actualització: 31.08.2022 | 11:48