10 infants de Santpedor gaudeixen de les colònies d’estiu becades de Fundació Pere Tarrés, 7 més que en edicions anteriors

Dilluns, 21 d'agost de 2023 a les 14:15

S’han pogut oferir 10 places perquè infants i joves en situació de vulnerabilitat puguin gaudir de cinc dies de colònies en el marc del programa ‘Cap infant sense colònies’ de la Fundació Pere Tarrés.

La regidoria de Drets Socials de l’Ajuntament de Santpedor ha sumat 7 noves places becades perquè infants i joves d’entre 6 i 16 anys en situació de vulnerabilitat puguin gaudir de les colònies d’estiu que organitza la Fundació Pere Tarrés. La iniciativa s’emmarca dins del programa 'Cap infant sense colònies', que pretén assegurar el dret dels infants de fer vacances i que a la vegada forma part de la campanya global de la mateixa Fundació ‘Ajuda’ls a créixer’.

D’aquesta manera, 10 infants i joves de Santpedor gaudiran del 21 al 25 d’agost d’unes vacances amb altres nenes i nens de Catalunya. Es tracta d’unes colònies dirigides a infants i joves que reuneixin, a criteri dels  Serveis Socials municipals, les condicions identificades com exclusió o risc d’exclusió social, per  motius socioeconòmics i que resideixin en el municipi.

Les activitats educatives de lleure es realitzen mitjançant el joc, la vida en grup i la convivència en un espai diferent de l’habitual i pretenen fer possible l’aprenentatge i l’adquisició de valors, actituds i hàbits. Els objectius educatius són educar en l’àmbit de la convivència i la relació, fomentant el sentit de comunitat; aconseguir que el/la participant es senti una part integrant, important i necessària del grup; i promoure el treball en equip.

La Fundació Pere Tarrés és una organització no lucrativa d'acció social  i educativa, que té per missió la promoció de l'educació en el temps lliure, el voluntariat, la  millora de la intervenció social, l'enfortiment del teixit associatiu i l’organització d’activitats  educatives i socials (Casals d’Estiu, Colònies, Campaments, etc...).

Darrera actualització: 21.08.2023 | 17:13