Comunicat de l’Ajuntament de Santpedor pels casos de Covid19 detectats a la residència l’Onada Can Jorba

Divendres, 18 de desembre de 2020 a les 00:00

Lamentem la mort en els darrers dies de tres usuari@s de la residència que estaven ingressats en centres sanitaris. Des d'aquestes ratlles volem fer arribar el nostre condol més sincer a les famílies.

El brot que des de fa 10 dies afecta la residència atravessa el seu moment més crític, per la qual cosa enviem el nostre ànim als avis i àvies que continuen ingressats, a les seves famílies i també a usuaris i usuàries que estan aïllats al centre.

Un missatge especial també per als professionals de l'Onada. Tots els que cuiden dels nostres avis i àvies i també a l'equip que ha vingut per reforçar i donar suport. A tots ells els volem agrair la dedicació i el treball peró especialment la seva humanitat. Aquí cal sumar l'esforç i dedicació del CAP Santpedor i del Catsalut que estan diàriament avaluant l'evolució de la pandèmia.

Enmig d'aquesta situació també tenim alguna bona notícia. Avui, després de dies d'aillament, les primeres persones usuàries que han superat la Covid19 ja han pogut sortir de les habitacions d'aïllament i fer ús de les zones comunes. Els seus somriures ens alegren el dia.

Darrera actualització: 20.12.2020 | 22:40