32 autors locals i membres del Cub de lectura Jove i del Consell dels infants omplen de recomanacions literàries Sant Jordi

Dissabte, 25 d'abril de 2020 a les 00:00

El Sant Jordi 2020 passarà a la història per ser una festa confinada. Però davant la situació d'emergència sanitària, Santpedor ha resposta amb una proposta doble: roses d'agraiment i recomanacions literàries a les xarxes d'autors locals, persones vinculades al món del llibre i menbres del Club de Lectura Jove de la Biblioteca i del Consell dels Infants. En total 32 persones que han particiat a aquesta iniciativa. Cada proposta s'ha enregistrat en un vídeo i guardat en l'espai el llibre recomanat a la proposta Santpedor i el llibre que podeu trobar al Canal Youtube de l'Ajuntament.

Les roses d'agraïment que l'Ajuntament ha fet arribar a serveis essencials d'aquesta situació d'emergència sanitària, botigues i voluntaris i també a veïns i veïnes. 
Als balcons han lluit les roses pintades que proporcionava la CUSA.

I ara toca llegir el que ens ve de gust del que ens han recomanat, del que hem comprat o rellegir el que tenim a casa i tant ens ha agradat!!

Darrera actualització: 28.04.2020 | 14:56