Actes a Santpedor amb motiu del 25N

Dilluns, 22 de novembre de 2021

Santpedor viurà una setmana d'actes per fer visible la lluita contra la violència masclista, coincidint amb el 25 de novembre, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones.

El tret de sortida serà dimarts 23 de novembre amb la cantada que oferiran els alumnes de l’Escola Municipal de Música de Santpedor, a les 18.30h a la plaça Gran U d’Octubre. Seguidament es podrà veure el micro-teatre ‘Temps d’espera’, interpretat per Judit Saula i Anabel Totusaus.

Dijous 25 de novembre, a les 19.30h es farà l’acte institucional a la plaça Gran U d’Octubre amb la lectura del manifest a càrrec de la regidoria d’Igualtat i posteriorment les persones assistents podran participar en una performance reivindicativa amb l’actuació de percussió dels Batukd’Or i amb la col·laboració del Lokal de la Vila.

El diumenge 28 de novembre s’ha programat l’actuació teatral ‘Només una vegada’ amb la companyia ACR Fals. Serà a les 18.30h al Convent de Sant Francesc i posteriorment es farà un debat a càrrec del SIAD del Consell Comarcal del Bages.

Finalment, el dilluns 29 de novembre els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut d’Auro participaran a un taller per reflexionar sobre les relacions titulat ‘Amor patriarcal, revisant els nostres vincles’.

La campanya del 25N porta el lema ‘L’amor no t’ha de prendre la vida’ i està impulsada des del Consell comarcal del Bages amb l’objectiu d'afavorir el debat i la reflexió al voltant de les relacions tòxiques plantejant aspectes com què és l'amor, què vol dir amor romàntic i posar en valor les relacions sanes per lluitar contra la violència masclista. 

Darrera actualització: 22.11.2021 | 12:31