Actes a Santpedor amb motiu del 25N

Dilluns, 22 de novembre de 2021 a les 00:00

Santpedor viurà una setmana d'actes per fer visible la lluita contra la violència masclista, coincidint amb el 25 de novembre, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones.

El tret de sortida serà dimarts 23 de novembre amb la cantada que oferiran els alumnes de l’Escola Municipal de Música de Santpedor, a les 18.30h a la plaça Gran U d’Octubre. Seguidament es podrà veure el micro-teatre ‘Temps d’espera’, interpretat per Judit Saula i Anabel Totusaus.

Dijous 25 de novembre, a les 19.30h es farà l’acte institucional a la plaça Gran U d’Octubre amb la lectura del manifest a càrrec de la regidoria d’Igualtat i posteriorment les persones assistents podran participar en una performance reivindicativa amb l’actuació de percussió dels Batukd’Or i amb la col·laboració del Lokal de la Vila.

El diumenge 28 de novembre s’ha programat l’actuació teatral ‘Només una vegada’ amb la companyia ACR Fals. Serà a les 18.30h al Convent de Sant Francesc i posteriorment es farà un debat a càrrec del SIAD del Consell Comarcal del Bages.

Finalment, el dilluns 29 de novembre els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut d’Auro participaran a un taller per reflexionar sobre les relacions titulat ‘Amor patriarcal, revisant els nostres vincles’.

La campanya del 25N porta el lema ‘L’amor no t’ha de prendre la vida’ i està impulsada des del Consell comarcal del Bages amb l’objectiu d'afavorir el debat i la reflexió al voltant de les relacions tòxiques plantejant aspectes com què és l'amor, què vol dir amor romàntic i posar en valor les relacions sanes per lluitar contra la violència masclista. 

Darrera actualització: 22.11.2021 | 12:31

Imatges

Actes 25N Santpedor